E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
njegos68:
--- Citat: popika3 24, 09, 2011, 20:30:51 posle podne ---Mama i tata su jedva cekali da progovorim
a sad ja imam neodoljivu zelju
ali moram sacekati
--- Kraj citata ---
Vala, i nisi se nešto proslavio sa tim što si progovorio .. :suicide:. Pozvao si ljude da komentarišu i niko ništa.. A bilo je red kao prvi post da se predstaviš,da kažeš nešto o sebi,da nazoveš ljudima makar ;;Dobar dan! Ali tebi to i nije bio cilj izgleda.. Ajd sad progovori to što si mislio ,da nam otvoriš oči.. :heat: :heat:
zoki novus:
moj camac je radjen na savskom keju pre 9god pod otvorenim nebom.
vario je majstor sa potpunim odsustvom svakog smisla za estetiku!
onda sam ja kad sam ga kupio pre 5-6god sa drugarom autolimarom pokusao nesto da ulepsam :)
moze se videti u temi gde sam se predstavio i sad izgleda kao sto izgleda. :stop:
znaci nikad mu nije prisao ni jedan majstor brodograditelj!
ALI NEMA TRAGOVA RDjE !
njegos68:
--- Citat: zoki novus 24, 09, 2011, 21:04:01 posle podne ---moj camac je radjen na savskom keju pre 9god pod otvorenim nebom.
vario je majstor sa potpunim odsustvom svakog smisla za estetiku!
onda sam ja kad sam ga kupio pre 5-6god sa drugarom autolimarom pokusao nesto da ulepsam :)
moze se videti u temi gde sam se predstavio i sad izgleda kao sto izgleda. :stop:
znaci nikad mu nije prisao ni jedan majstor brodograditelj!
ALI NEMA TRAGOVA RDjE !
--- Kraj citata ---
Pa ti radiš sa staklom,gdje si vidio da staklo rdja?? :taunt: :taunt: :dance1: :dance1:
IKA:
A koliko ste ti i tvoj prijatelj autolimar potrošili para za to ulepšavanje. :slow_en:
njegos68:
Ajd Popika progovori.. :scare: Nešto mi se spava ,neću još dugo,pa bih volio da te čujem.. Možda ću i ja da pravim čamac kod Zokija pa da znam.. :new_russian:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju