E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (99/180) > >>

njegos68:

--- Citat: popika3  24, 09, 2011, 20:30:51 posle podne ---Mama i tata su jedva cekali da progovorim
a sad ja imam neodoljivu zelju
ali moram sacekati

--- Kraj citata ---
  Vala, i nisi se nešto proslavio sa tim što si progovorio .. :suicide:. Pozvao si ljude da komentarišu i niko ništa..  A bilo je red kao prvi post da se predstaviš,da kažeš nešto o sebi,da nazoveš ljudima makar ;;Dobar dan! Ali tebi to i nije bio cilj izgleda..  Ajd sad progovori to što si mislio ,da nam otvoriš oči..   :heat:  :heat:

zoki novus:
moj camac je radjen na savskom keju pre 9god pod otvorenim nebom.
vario je majstor sa potpunim odsustvom svakog smisla za estetiku!
onda sam ja kad sam ga kupio pre 5-6god sa drugarom autolimarom pokusao nesto da ulepsam :)
moze se videti u temi gde sam se predstavio i sad izgleda kao sto izgleda. :stop:
znaci nikad mu nije prisao ni jedan majstor brodograditelj!
ALI NEMA TRAGOVA RDjE !

njegos68:

--- Citat: zoki novus  24, 09, 2011, 21:04:01 posle podne ---moj camac je radjen na savskom keju pre 9god pod otvorenim nebom.
vario je majstor sa potpunim odsustvom svakog smisla za estetiku!
onda sam ja kad sam ga kupio pre 5-6god sa drugarom autolimarom pokusao nesto da ulepsam :)
moze se videti u temi gde sam se predstavio i sad izgleda kao sto izgleda. :stop:
znaci nikad mu nije prisao ni jedan majstor brodograditelj!
ALI NEMA TRAGOVA RDjE !

--- Kraj citata ---
  Pa ti radiš sa staklom,gdje si vidio da staklo rdja??  :taunt:  :taunt:  :dance1:  :dance1:

IKA:
A koliko ste ti i tvoj prijatelj autolimar potrošili para za to ulepšavanje. :slow_en:

njegos68:
 Ajd Popika progovori..  :scare: Nešto mi se spava ,neću još dugo,pa bih volio da te čujem.. Možda ću i ja da pravim čamac kod Zokija pa da znam..  :new_russian:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju