E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (93/180) > >>

Darkobp:
Nisam neki majstor al kao kupcu i krajnjem korisniku mi se ne bih svidjale dve stvari

Pramcani zavrsetak oblika ograde mislim da bi mogao da bude malo lepsi

I ta poprecna cev koja spaja levu i desnu ogradu na pramcu pri ulasku i silasku na brod preko pramca ce bas da smeta i stalno ce morati da se preskace

Al ukupno gledano sve,jedan sasvim pristojan brodic,bravo za majstora  :good:

SALE NB:

--- Citat: Dule  10, 09, 2011, 09:31:00 pre podne ---Da li je ono sa strane cev auspuha?

Nadam se da jeste. U suprotnom...  :)

--- Kraj citata ---

Cevka od klonje, vlasnik se pouzdava u sreću i neki plastični nepovratni ventil, koji pušta govna napolje, a ne da vodi unutra!
Pokušaji sugestija i odgovaranja propali! Konj je vezan gde je gazda rekao! :lol: :taunt:

Barba:
Bravo Zoki. Imam osecaj da je svaki koji izadje za nijansu bolji od prethodnog.

zorter:

--- Citat: SALE NB  10, 09, 2011, 10:48:34 pre podne ---
--- Citat: Dule  10, 09, 2011, 09:31:00 pre podne ---Da li je ono sa strane cev auspuha?

Nadam se da jeste. U suprotnom...  :)

--- Kraj citata ---

Cevka od klonje, vlasnik se pouzdava u sreću i neki plastični nepovratni ventil, koji pušta govna napolje, a ne da vodi unutra!
Pokušaji sugestija i odgovaranja propali! Konj je vezan gde je gazda rekao! :lol: :taunt:

--- Kraj citata ---

Kad je bezbednost u pitanju....... MAJSTOR JE GAZDA.

Ne moze niko da mu naredi da nesto uradi protiv pravila bezbednosti. Hoce li Zoki uraditi camac sa 100 rupa na dnu jer je tako rekao "gazda". Ili je to ono "kad das pare i platis, ma trazi sta hoces..."

Neke zelje ne mogu da se plate ni zlatom a kamoli eurima. :nono:

Barba:
Ja se sa tim ne slazem. Kad nesto platim hocu da se uradi kako trazim, a ne da mi majstor bilo sta palamudi.
Moze i pozitivno je da savetuje, ali za moje pare, moja je poslednja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju