E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
njegos68:
Kakav je ono zeleni čamac brate moj? nešto mi mnogo kockast,kao kutija od cipela... :sorry: jeli to mušterija tražila takav?meni je mnogo ružan brateeee :diablo:
deda:
--- Citat: njegos68 23, 05, 2011, 22:12:07 posle podne --- Kakav je ono zeleni čamac brate moj? nešto mi mnogo kockast,kao kutija od cipela... :sorry: jeli to mušterija tražila takav?meni je mnogo ružan brateeee :diablo:
--- Kraj citata ---
To je radni ribarski camac!Izuzetno siguran i brz!
njegos68:
--- Citat: deda 23, 05, 2011, 22:23:05 posle podne ---
--- Citat: njegos68 23, 05, 2011, 22:12:07 posle podne --- Kakav je ono zeleni čamac brate moj? nešto mi mnogo kockast,kao kutija od cipela... :sorry: jeli to mušterija tražila takav?meni je mnogo ružan brateeee :diablo:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Vjerujem Deda,sigurno je tako... svaki kraj ima svoje specifične krojeve za plovila.. mada meni se ne čini stabilan onako uzak sa visokim bokovima pod 90 stepeni ... ili se varam? ai dalje mi je ružan... :heat:
zoki novus:
ma ne da je ruzan nego je ruzan :stop:
Barba:
--- Citat: deda 23, 05, 2011, 22:23:05 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
To je specijalni camac za lovce na peseve. :taunt:
A koristi se i u lovu dinamitom, ima gde da se zalegne :taunt: :taunt: :taunt: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju