E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
srsa:
Једна велика замерка на Зокијеве призводе. Ни један од његових бродова и чамаца нема ракетне системе за уништавање непријатељских летећих, пловећих и подводних средстава и живе силе!!!! :diablo:
Аман, људи, пустите човека да ради свој посао, који ради поштено и не клепа по ушима муштерије. Па шта још није речено о Зокијевом раду и призводима. Па шта још хоћете, јел хоћете јахту за 6000 еврића, може. Јел хоћете исто то за 15000 еврића, може и то, али код другог мајстора. Да ли та Зокијева јахта вреди 6000 - ВРЕДИ, а да ли иста таква код другог вреди 15000 - НЕ ЗНАМ, али знам да је разлика 9000 евра. И Мерцедес и Дачија су путничка возила. Разлика у сваком погледу је евидентна и у квалитету и у цени. Свака роба има купца. Неко има викендицу од 250 квм (ако је то уопште викендица) а неко од 35 квм. Уживају и један и други. И обојици је лепо. Коме је лепше?
Причи никад краја.
Пустите човека да ради.
Kapetan:
srsa kritike nisu zlonamerne, ja sam recimo zadovoljan zokijevim bitvama iako nisu prohromske , ali zato imam musemu na krovu problem varova...
znaci zoki ima sve sto treba da uspe samo ta zavrsna obrada da se dotera , ubedjen sam da to moze tako sto ce da delegira nekog pocetnika i da mu daje te stvari da radi (brisenje varova, uklapanje dasaka i sl)
Barba:
Pa dobro, ovde malo radi sujeta svih. Zokijevi camci imaju svoje kupce, ali ima i onih koji ni u snu ne bi od njega kupili camac, upravo zbog ovih sitnica tipa curenja rdje, grubih varova, ondulacije. Na Zokiju je da li ce da siri svoju ciljnu grupu ili ne. To mu Dule sve vreme govori. Tu je kljuc uspeha, naci pravu meru dado/uzedo. Mozda bi mogao da plati nekog klinca da brusi varove, da ga uci da vari, a time rastereti sebe, pa da posveti vreme za brodograditeljsku nadgradnju. Pa da recimo kupi neki projekat itd... A naravno ne mora da menja nista, pa dok kaplju parice kaplju.
Kapetan:
--- Citat: Barba 22, 05, 2011, 16:54:25 posle podne ---Pa dobro, ovde malo radi sujeta svih. Zokijevi camci imaju svoje kupce, ali ima i onih koji ni u snu ne bi od njega kupili camac, upravo zbog ovih sitnica tipa curenja rdje, grubih varova, ondulacije. Na Zokiju je da li ce da siri svoju ciljnu grupu ili ne. To mu Dule sve vreme govori. Tu je kljuc uspeha, naci pravu meru dado/uzedo. Mozda bi mogao da plati nekog klinca da brusi varove, da ga uci da vari, a time rastereti sebe, pa da posveti vreme za brodograditeljsku nadgradnju. Pa da recimo kupi neki projekat itd... A naravno ne mora da menja nista, pa dok kaplju parice kaplju.
--- Kraj citata ---
e to je pitanje, zoki je uvek imao niske cene , ali poceli su i drugi da obaraju, dragan iz smedereva je takodje oborio i opasno se problizio pod zokijeve cene.... pogledaj sta se dobije za 2500 rok izrade dve nedelje http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=2406.150
sada pocinje borba kvaliteta i zavrsne obrade...
njegos68:
--- Citat: kacintata 24, 03, 2009, 21:12:23 posle podne ---meni je ovo sesto samostalno uradjeno vece plovilo.u julu sam posle 14 god zatvorio prodavnicu auto delova i sada hocu ozbiljno da se bavim brodogradnjom i svako naredno plovilo je 10 posto bolje od prethodnog.spajam ljubav prema vodi iono sto volim da radim sa korisnim.ostane tu nesto love,ali bravarija je krvav posao.pre svega sam lud za pecanjem i somovima.leti ordiniram u belegisu i na tisi.da uz brod ide sve ono od opreme cak i prikolica sa 3 osovine.imam jos 4-5 radnih dana da uradim jos neke sitnice i spustam ga u vodu.nego,hoce li biti ove godine proleca,jel zna neko.kisa i vetar nam ne idu na ruku.pozdrav svim forumasima
zoki pazova-kacintata
--- Kraj citata ---
Zoki je u ovom prvom postu ,u ovoj temi odgovorio na sva pitanja koja su kasnije postavljana ... E sad,od ovog posta je prošlo malo više od dvije godine i njegov napredak je očigledan.. U svakom pogledu..e sad ne postaje se brodograditelj za dvije godine.ima majstora koji to rade mnogo duže i naplaćuju mnogo skuplje,a ima grešaka ihoho :good: Neko jelijepo napisao da Dačije nemože da se poredi sa Mercedesom ,ni po završnoj obradi,ni po upotrebljenim materijalima,ni po kvalitetu ,ali vrijedi svake pare i sasvim lijepo obavlja posao... a razlika u cijeni... :party: Zoki radi to što radi i to odlično za sve pare.. :yahoo: Zoki smo naprijed, a filozofa će biti uvjek... :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju