E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
Kapetan:
--- Citat: kacintata 12, 04, 2011, 21:28:17 posle podne ---akvatorijumu u kojem plovim nema guzve kao u savi tako da nije toliko dramaticno
--- Kraj citata ---
nema guzve ni u savi samo joj obale blizu :lol:
dimges:
ljudi, novi sam i neznam prilike...jedno mi nije jasno, kako se ovi brodovi atestiraju, koliko košta papirologija ?? ( i nije samo stabilnost negu i druge stvari, recimo električna instalacija)
..druga priča je koliko košta registracija, na koji period .. ??
broker975fx:
Danas na marinu pristao onaj prvi nazovimo Linsen - Čini mi se Jelena - moram priznati da sam podosta razočaran onim što sam video, sa korita se bukvalno sliva rđa preko farbe i to u razmacimo od jedno pola metra i tako celom dužinom korita. Mislim jasno je koliko para toliko muzike koncept ali da ne izgleda lepo ne izgleda i to nema govora. Drugo one bitve od cevčica onako otvorenih mi nikako nisu jasne al ajd za to je vlasnik verovatno odgovoran. Nadam se da si na onom plavom brodiću iz te klase rešio te varove koji istavljaju rđu jer brate mnogo je ružno - pa to je nov brod :suicide:
BEGEJ:
Koji si to Linsenn video molim te pojasni malo o kojem se brodu radi, jel ga ima do sada na "Mojoj ladji" da se lakse snadjemo, daj neki link ili forografiju. :drinks: :slow_en:
Misha D:
--- Citat: BEGEJ 25, 04, 2011, 18:31:39 posle podne ---Koji si to Linsenn video molim te pojasni malo o kojem se brodu radi, jel ga ima do sada na "Mojoj ladji" da se lakse snadjemo, daj neki link ili forografiju. :drinks: :slow_en:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju