E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
poljo:
Prijatelju, tebi svaka cast kako sve ovo i po kojoj cijeni radis . Brodina je ovo . Ja sam misli samo na oblik trupa a prozori ,bitve to su sitnice koje znace ali ne toliko . Naravno da moras kako musterija trazi , on i placa. Samo ti nastavi raditi napredak je toliko ocit da su sve ove nase pisanije samo pr...ez u vjetar .
STG:
Zanimljivo...
ronac:
Sale mozes li malo poblize da objasnis sta je ovo ? :this:
fisherman:
Misha D:
--- Citat: kacintata 08, 09, 2010, 04:36:56 pre podne ---cena 15 cetvrtastih prozora montiranih lepljenjem sa unutrasnjim i spoljasnjim lajsnama i je 250e a zaobljenih prozora montiranih na keder je oko 750e pri tom ne dobijam garanciju da ovi na kedere nece cureti.vlasniku sam ponudio obe opcije i izabrao je ovu jeftiniju i ustedeo 500e.........a sto se bitvi tice...........dovoljno su jake i imaju cepove na krajevima a ko plati 186000 e dobije pravi linssen a ko plati 6000e dobije gore prikazanu kopiju drugim recima..........mogu zaobljenja,moze pod 45 stepeni samo ko to hoce da plati.....moje je da sa papira prenesem na lim i vezem konja kako gazde kazu
--- Kraj citata ---
Estetski napredak je ocigledan u odnosu na prve radove. Nadgradnja izdrade ce doci vremenom sa novim plovilima, a cena je vise nego konkurentna u odnosu na slicne radove drugih majstora.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju