E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (29/180) > >>

LSI:
Zorane,

Drago mi je da smo porazgovarali danas u vezi prikolice.

Evo na priloženoj slici još jedne koja se meni dopada.
Liči na onu Saletovu (ima "sanke") ali mi se dopada rešenje za postavljanje table sa svetlosnom signalizacijom i registarskom tablicom.
Naravno da nije potrebno savijati profil lučno - sasvim je dobro i da bude pravougaona-trougaona osnova. I da ima na kraju ona dva usmerivača sa točkovima, kao na Saletovoj, koji su korisni prilikom nabacivanja prikolice na čamac.

Što se tiče dimenzija, Stvladina prikolica na kojoj je sada Saletov novi čamac je pravljena za korito koje je identično mojem koritu.

Imam jedno pitanje: da li bi ruda mogla da bude u vidu teleskopa (cev u cevi) i da se pri porinuću i ukrcaju čamca izvuče-produži, a u toku vožnje da bude uvučena i fiksirana?
Ovo pitam zato što imam stari kombi sa pogonom i motorom na zadnjim točkovima i hteo bih da izbegnem da mi motor ulazi u vodu i da točkovi budu dalje od vlažne kosine. Sa produženom rudom to bi bilo vrlo jednostavno jer bih na taj način dobio dodatnih 1,5-2 ili 3 metra (sve zavisi koliko bi konstrukcija dozvolila.

Kapetan:
kaze pecov iako su pontoni brzo su stigli na odrediste :)

ПЕЦОВ:
stigli.vreme posluzilo,ko bog.zokiju sve pohvale.probacu da zakacim slicice

boki_ribar:
Pozdrav svima. Ja sam Boban . Sa vama sam vec neko vreme ,ali se nisam oglasavao vec sam vas pratio i ucio od vas. Tako sam dosao i do Zokija. Juce sam ga posetio i evo par slika iz radionice majstor Zokija.

boki_ribar:
Ovaj lepotan je 9,60 x 3,30

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju