E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (23/180) > >>

Dule HU:

--- Citat: zoki novus  08, 04, 2010, 21:54:27 posle podne ---od kad je bodi postao papreno skup?
jel to nesto novo iz njihovog programa?
koja je cena?

--- Kraj citata ---
Pa jel ti reko čoveka da je skup

busa2:
zorter, kapetanove varove najbolje da proveravas duvanjem a sa druge strane da drzis  prst sa sapunicom na njemu. Ako se pojavljuju mehurici nevalja.  :lol: :lol: :lol:
nemoj da je neko slucajno pogresno protumacio ono duvanje pa zorter je kontrolor nebih se ja tu zajebavao.
elem SAMO SAPUNICA NA PRST.

nemoj da se zeznes pa da sapunicu stavis na usta ,mislice ovi iz pazove da imas besnilo ,ubice te a camac nisi ni overio. :taunt: :yahoo: :taunt: :yahoo:

zoki novus:

--- Citat: zorter  08, 04, 2010, 21:42:37 posle podne ---Samo preko mene MRTVOG. :suicide:

--- Kraj citata ---
konacno neki pametan predlog i od tebe :good:

zorter:

--- Citat: busa2  08, 04, 2010, 22:09:04 posle podne ---zorter, kapetanove varove najbolje da proveravas duvanjem a sa druge strane da drzis  prst sa sapunicom na njemu. Ako se pojavljuju mehurici nevalja.  :lol: :lol: :lol:
nemoj da je neko slucajno pogresno protumacio ono duvanje pa zorter je kontrolor nebih se ja tu zajebavao.
elem SAMO SAPUNICA NA PRST.

nemoj da se zeznes pa da sapunicu stavis na usta ,mislice ovi iz pazove da imas besnilo ,ubice te a camac nisi ni overio. :taunt: :yahoo: :taunt: :yahoo:

--- Kraj citata ---

Ima ga overim sa beznilom ili bez.

--- Citat: zoki novus  08, 04, 2010, 22:14:16 posle podne ---
--- Citat: zorter  08, 04, 2010, 21:42:37 posle podne ---Samo preko mene MRTVOG. :suicide:

--- Kraj citata ---
konacno neki pametan predlog i od tebe :good:

--- Kraj citata ---

Ti to tek sad vidis!!! Ma pametan sam ja ali ti nisi primetio.....JOS!!! :on_the_quiet: :on_the_quiet:

stvlada:
Al ce se kontrolor naduvati.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju