The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

Visina mostova

<< < (5/7) > >>

zorter:
Opisah ti jednom kako !

Ploca (metalna) zavrnuta ispod vodene linije ili bilo koji metalni deo pod vodom pa za njega vezati jarbol ako je aluminijumski i masu (oklop) koaksijalca.

Zoran:

E ovo me je nasmejalo.
      Znaci da je antena postavljena nize,jarbol ne bi privlacio munje.

Kapetane,ako zamenis mesta kobilice i jarbola nema da brines od munja,garant. :dance:

ПЕЦОВ:
@kapetan   
sto se bre zavlacis onoliko u obalu medj barze?izadji na vodu i polako.znam nije prijatno ploviti s talasima u krmu ali ...
sto bi reko branko kockica:talasima bura nasu krmu gadja
                                    i ta jedra skura al se ne da ladja  :slow_en:

Kapetan:
pecov krenuli smo na vodu al nije bilo prijatno ... pa smo se vratili uz obalu i ka mostu ..

takodje HTC My Track

LSI:
Mislim da je dobro što ste odustali.
Kraj puteva na sve strane stoje podsetnici na one koji se nisu plađili i koji su mislili da mogu.

Uvek je pametnije olakšati, pa čak i odustati od namere nego forstirati nešto u šta čovek nije siguran.
Iskustvo se stiče vremenom i pokušajima.

Pozdravljam ja naše drugare koji su šikljama brodili s jedne na drugu stranu ali dok sam posmatrao slike i čitao tekstove, pitao sam se da li je bilo pametno to što su uradili?
Ali ne sumnjam da su baš zbog toga što su po takvom vremenu uspeli uživali više nego što bi da je vreme bilo lepo.

Drago mi je da su se kućama vratili živi i zdravi i jedni i drugi, svako bogatiji za još jedno iskustvo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju