Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Fantastičan vikend za plovidbu i zezanje 06.-07.11. 2010.
Vlada 69:
Sale,vidimo se sutra kod Belegiša...
LSI:
Laki nije nervozan - tek da se zna.
Ovog momenta se vratio od vulkanizera srećan što je uspeo da zameni gume.
Zoki, u Beogradu je ovih dana situacija sa vulkanizerima slična kao kad treba da odete kod lekara specijaliste. Meni su u ponedeljak rekli da imaju slobodan termin u petak ali to mi nije odgovaralo jer sam imao obaveze u Novom Sadu, tako da sam onda zakazao za danas u dva.
Tako se to radi u organizovanim državama u kojima postoji zakon i u kojima se zna za red i gde je sve u redu! :download:
zorter:
Ubuduce, kad ti zatrebaju vulkanizerske usluge dodji u Sabac. A ja cu ti, kao u organizovanim drzavama, dati preporuke, i neces uopste cekati. Sve ces uraditi istog dana !!! :dance1: :yahoo:
LSI:
--- Citat: zorter 06, 11, 2010, 16:47:27 posle podne ---Ubuduce, kad ti zatrebaju vulkanizerske usluge dodji u Sabac. A ja cu ti, kao u organizovanim drzavama, dati preporuke, i neces uopste cekati. Sve ces uraditi istog dana !!! :dance1: :yahoo:
--- Kraj citata ---
Hvala - imaću u vidu.
Jedva čekam da vidim neku fotografiju sa današnje i sutrašne plovidbe ovih naših drugara koji su sada negde na vodi.
zorter:
Kapetan je negde na Dunavu, javio mi se danas. Al ne znam da li je poneo aparat. Izgleda da mu je neispravan, nije ga imao ni na druzenju prosle subote. :superstition:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju