E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Joystik komanda za kormilo
joja:
Verovatno ce se princip rada bolje videti preko videa.
zoki novus:
:good: :good: :good:
IKA:
Joja svaka čast.Osnova sistema je tu , dalje dorade i unapredjenje su na volju zainteresovanih.
Prikupio sam već delove za izradu sistemakoji će se donekle razlikovati u samoj izradi , ali je princip taj.
Predlog za razmatranje je da se ugradi motor sa dve brzine.
Inače za pomoć ostalima da kažem da je za ovaj tvoj sistem veliki zupčanik , zupčanik sa zamajca , dok je mali od anlasera , i uglavnom su korišćeni delovi sa zastave.Te delove će vam na auto odpadima dati za male pare .
Профа:
Видео је :good: :good: :good: :good: :good:.
djedaj:
JOJA SVAKA ČAST. Riješeno je 99 % problema oko komandi i stvarno sam zadivljen i počinjem da razmišljam
da se pozabavim izradom ovakvog sistema i kod sebe jer me izluđuje kad sam sam na brodu i moram stat i sići u potpalublje npr. da sebi naspem čašu vode . Ipak moram da te pitam jesil ugradio i granične prekidače ili voziš onako na ..osjećaj,, to pitam jer bi mi bilo žao da se polomi tako pomno uređen sistem. i mala molba bi li mogao da nam okačiš šemu jer si vizuelno sve ne pokazao nego i dokazao. Sistem releja i lijevo-desno
i sam koristim na vinču sidra jer sam dobio samo kućište sa motorom ali sam elektroniku (RELEJE I PREKIDAČ) sam radio ali me interesuje šema kako na to spojit RC kontrolu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju