E, ovako treba... > Plovila
Gliseri i cene...
moremplovi:
Da li bi meni neko pomogao oko izabira glisera, kupio bih polovni gliser koji nije stariji od 2008 godista, oko 5-6 metara, motor ne jaci od 140KS.
E sad, posto se nikad nisam razumio u plovila, a zelim da imam jedan fini gliser, dobro bi mi dosli bilo kakve preporuke, od samo marke plovila pa sve do u detalje i modele istih koje bi mogao priustiti, izdvojio bi za njega maksimalno 14 hiljada eura, a optimalno bi bilo oko 12 hiljada(naravno da sve sto je jeftinije takodje dolazi u obzir). Hvala unaprijed.
njegos68:
Naravno da cemo ti pomoci kioliko mozemo.. k5 Ali prvo kazi oces li gliser sa brodskim ili vanbrodskim motorom,sa kabinom ili otvoreni.. i najvaznije odakle si,da bi po lokaciji mogli pomoci... thumbup
moremplovi:
Iz CG sam, podgorica, mada nije ni bitan grad, sve mi je blizu, da to sam zaboravio da napisem, interesuje me bez kabine, jos bolje ako bi na onaj prednji dio glisera (bijase li pramac) bilo bar mjesta da se sjedne, i unutrasnj motor
IKA:
http://nautica.rs/documents/GOGA%20-%20Katalog%20polovnih%20plovila%20-%2018%20apr%202013.pdf
Preuzmi ovaj katalog ,ponuda Goganautika iz Bg.na osnovu njega možeš steći uvid kako u cene ,tako i u izbor modela,koji se uklapaju u predviđeni budžet.
To je približan uvid u srpsko tržište ,mada verujem da u cg ima možda i povoljnijih ponuda.
njegos68:
--- Citat: moremplovi 29, 04, 2013, 22:53:39 posle podne ---Iz CG sam, podgorica, mada nije ni bitan grad, sve mi je blizu, da to sam zaboravio da napisem, interesuje me bez kabine, jos bolje ako bi na onaj prednji dio glisera (bijase li pramac) bilo bar mjesta da se sjedne, i unutrasnj motor
--- Kraj citata ---
E pa super i ja sam iz Pg.. 114 Ima š po primorju koliko oćeš... Evo ti jedan sa Auto dilera na DL table,izgleda dobro... imaš tu na auto dileru dobru ponudu pa malo listaj.. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_brod/80190
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju