E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
Zanima me kako savladati (strah ili tremu) kod pristajanja
Kapetan:
kuca beograd ili kuca brod ?
KNINDZA:
Ma kakva trema...slika iz prirucnika ''Bez po muke".
Izvukao sam ovu sliku sa mojih predavanja o masovnim nesrecama...ovo je slika iza Banda Achea - Cunami...
broker975fx:
Bogami ovaj sam praznik baš dobro iskoristio :preved:
svakog dana po nekoliko puta sam vežbao pristajanje i povezivanje i moram reći da je svaki put bilo sve bolje i bolje. Vrhunac svega posle malo vežbanja i najzad dobrog ulaza odemo malo da odmorimo i proslavimo na sidru. U povratku brodić Odisej mi stao na mesto a vlasnik izašao da popije pićence. Kad nas je video čovek lepo ustao i pomerio čamac da ja uđem ali ne zna on da ja ne znam :suicide: i da mi je to knap, a kafana naravno puna. Ništa sve u svemu bilo je malo trvrđe pristajanje ali barem nisam čoveka udario :dance: A čamac mi je lepo stao na 15 cm od njegovog. Sve u svemu juče je bilo mnogo bolje i više nego meko. Svaki put sam imao lepšu polovinu na pramcu sa kanapima i mogu vam reći da se sa 1,65cm lepo vuče 3t.
Kapetan:
kad vuku nas ovake kako nece vuci ladju :)
deda:
--- Citat: broker975fx 21, 04, 2009, 11:41:19 pre podne ---Bogami ovaj sam praznik baš dobro iskoristio :preved:
svakog dana po nekoliko puta sam vežbao pristajanje i povezivanje i moram reći da je svaki put bilo sve bolje i bolje. Vrhunac svega posle malo vežbanja i najzad dobrog ulaza odemo malo da odmorimo i proslavimo na sidru. U povratku brodić Odisej mi stao na mesto a vlasnik izašao da popije pićence. Kad nas je video čovek lepo ustao i pomerio čamac da ja uđem ali ne zna on da ja ne znam :suicide: i da mi je to knap, a kafana naravno puna. Ništa sve u svemu bilo je malo trvrđe pristajanje ali barem nisam čoveka udario :dance: A čamac mi je lepo stao na 15 cm od njegovog. Sve u svemu juče je bilo mnogo bolje i više nego meko. Svaki put sam imao lepšu polovinu na pramcu sa kanapima i mogu vam reći da se sa 1,65cm lepo vuče 3t.
--- Kraj citata ---
Vidim ja priblizio se vas splav 50-60m a ono broker vezbao pristajanje!!! :) Ajde jos par puta pa da nam se spoje marine!!! >:D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju