E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Zanima me kako savladati (strah ili tremu) kod pristajanja

<< < (9/16) > >>

Kapetan:

--- Citat: iverko  05, 04, 2009, 09:39:46 pre podne ---U stvari danas mogu da brinu za pola manje, jer si ti na suvom. :dance1:

--- Kraj citata ---

sto jes jes ... ali juce sam video losije parkiranje na marini od mog te mi je lakse :) covek je em zveknuo ogradu  promasio prst marine i na kraju promasio vez...  iz nekog razloga je caklju okrenuo naopacke i tako je manevrisao po marini ....

Kapetan:
kao sto rekoh caklja je zakon .. smanjis gas pred marinu, uplovis u leru i ukocis sa rikvercom .. pa posle na caklju ...

stim da almukantar nema toliko veliku caklju :)

Bane:

--- Citat: iverko  05, 04, 2009, 09:54:36 pre podne ---E, sad mi je lakse.  :dance:
Ali, da li svi drugari sa foruma uvek lepo sve zavrse? Vidim da je, pored nas dvojice, jedino almukantar priznao da ponekad ima problema. Doduse, kod nas izgleda obrnuto, retko nemamo problema.

--- Kraj citata ---

Niko nije savršen, zar ne, i pretpostavljam da je sve teže što je čamac veći  :)
Po meni je najvažnije biti opušten i ući u leru u marinu, sad... ako ti je ler veliki ...ondak jbg... :good:
Ili kad duva vetar...
Ja uglanom nemam problema i izuzetno sam strpljiv :lazy: a i čamac mi je mali
A što se tiče publike ja bi ih iz momenta pozvao da mi pomognu, učiniće dobro delo i osećaće se mnogo lepše :drinks:

Bane:
Slažem se da je lakše što se istrčavanja tiče, ali mnogo je lepše sedeti na sredini i dršati kormilo umesto palice.
Nadam se da ću ovog proleća namestiti.
Kod nas na marini uvek publika(ako je ima) pritekne u pomoć, bez obzira da li ti treba ili ne  :good:

Bucho:
E drugari, sve citam pa mi dodje nekako milo sto sam i ja konacno u necemu u prednosti nad vama. Ja na jezeru nemam bas nikakvih problema te vrste. Cak i kada je jak vetar lakse je pristati na vez nego na reci. Mozes da ugasis motor na 5-6m od obale i cak brodic od 2 tone veslom  priteras gde treba. Jedini problem moze da napravi uzicka prepecenica. Ali ja taj problem nemam (jos uvek). :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju