E, ovako treba... > Enterijer
Lufteri
Kapetan:
Kakva su iskustva ? zbog kondenzacije planiram dapostavim jedan lufter na Cheu pa me zanima da li bi se tim smanjila kondenzacija ?
Vuk:
Da bi postojala smena vazduha mora da ih ima bar dva, unakrsno postavljena. Kako bi drugacije vazduh strujao kroz kabinu. Jesi li pokusao sa apsobrerom vlage? To mi je onako palo na pamet. SO upija vlagu ali nije za metalni brod :)
zorter:
Kep, lufteri resavaju problem kondeza i vlage. :good:
Na shurakovom brodu je nestala vlaga kad smo ugradili luftere. Prozori vise nisu bili mokri. Mi smo stavili dva komada jedan naspram drugog na kraju male kabine. Ali je bio i jedan veliki, sa ventilatorom, iznad sporeta u kuhinji.
Kapetan:
--- Citat: Vuk 31, 10, 2010, 01:17:08 pre podne ---Da bi postojala smena vazduha mora da ih ima bar dva, unakrsno postavljena. Kako bi drugacije vazduh strujao kroz kabinu. Jesi li pokusao sa apsobrerom vlage? To mi je onako palo na pamet. SO upija vlagu ali nije za metalni brod :)
--- Kraj citata ---
apsorberi vlage se napune za 3-4 dana ... a potrebno ih je menjati posle posle 2-3 punjenja
meni brod ne dihtuje bas kako bi trebalo i uvek ima toka vazduha .. pokusacu sa dva komada pa cem videti ... da li je dovoljno recimo razmaknuti ijh na istoj visini ili raditi varijanta jedan na najvisoj visini a drugi na najnizoj?
zorter:
Kep, ovi sto smo mi postavljali su bili na istoj visini.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju