E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Nestabilan camac neko resenje?

<< < (4/13) > >>

Профа:
Можда се варам али невјероватно ме подсјећа на војни реморкер, па и димензије корита су сличне.
Копирано или...

zoki novus:
pa sto odma nerece da se nalazi u slankamenu?
pa to sve objasnjava
korito pravljeno za slanu vodu nista tu ne pomaze sljunak...

captjerry:
nije remorker, garant....ne treba da se sece, samo se doda lim...objasnice odisej vec..., moj savet ti je da svakako dodas malu kobilic kako bi izbegao driftovanje, jer imas jako mali gaz u odnosu na nadgradnju..ni to nije nikakav zahvat...bolje sad nego kasnije...:)

IKA:
Probaj da uradiš kako je kempi rekao sa opterećenjem u unutrašnjosti čamca , a ako to nepomogne onda ti prepravka korita negine.  Ne sečeš zadnju trećinu čamca već samo taban ispravljaš ubacivanjem novog dna(tabana) ili što je rekao kempi izrada blistera. Za sada neka prva opcija bude opterećenje pa posle toga će se videti šta dalje

zicdra:
Probacu prvo da opteretim dno pa cemo da vidimo,Ma kakav remorker to je zaobljeno bure al za te pare da ga prodam u staro gvozdje dobicu te pare.Samo bi ga onda kad bi radio dno prepravljao i kabinu ovaj gornji deo sam ustaklio sad sam mislio da vrata uvucem pa da dobijem jos malo na prostoru al dok ne resim stabilnost dzaba mi sve.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju