E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Merdevine-Makazice

<< < (3/4) > >>

LSI:

--- Citat: Kapetan  28, 10, 2010, 17:27:33 posle podne ---odisej slazem se.. ja bih tu dodao lepo daske za stepenice (imam neku ideju kako) a dole bih ddao malo vecu plocu da ima oslonac ... kao i vesanje za spirun ili patkin kljun

meni nije problem da izadjem na koju god hoces obalu problem je zeni i deci a njih obicno vodim na pescane plaze ... a ako je obala vislja od pramca mislim da bi moglo da se napravi da ide i uvis

uz te modifikacije ja bih ovo pazario stvarno je super sistem ...

--- Kraj citata ---

Kapetane, to sa daskama kao gazištima je OK, s tim što bi "horizontale" morale da dodju unutra a "vertikale" napolje, da bi se "makaze" mogle sklopiti.
Umesto dasaka moguće je staviti alu lim od 3 mm i sve bi bilo i dalje lako i lepo.

djedaj:
Obišo sam Sajmova i Sajmova a i Marina ali ovako lijepo rješenje nisam vidio.Uz male izmjene i Prekomandu na pramac - IDEALNO

Zoran:

Tako dobra stvar,da bi mogla da sluzi i kao daska na izvlacenje,za izlazak na obalu.

Jezerash:
merdevine su zajebane jer su tanki nogostupi a nema nekog gelendera da se pridržavaš...noge moraju da ti rade ko` singerica da ne bi izgubio ravnotežu :)

sale.m79:
Samo je simpaticno alu merdevine od 3m su zakon.A i manje mesta treba pored ograde ih navalis i kraj.Ili na krov.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju