Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Poziv na druzenje na marini Karaburma

<< < (3/11) > >>

LSI:
Pošto vidim da ste otvorili novu temu, da ponovim:

CITAT IZ DRUGE TEME:
Da zaključim:
1 + 2 + 3 = u subotu se vidimo na marini Karaburma u 11:00 sati!
Dolazimo moja supruga i ja sa kumom Mićom (njega ste videli kada sam probao čamac proletos) i njegovom suprugom, mojom dragom kumom.
Sve u svemu - komada 4.
Donosim prase (zaklano, očišćeno, nepečeno, neusoljeno) i karton piva za Nešu.
Za ostalo neka se pobrine domaćin Barbaneša (mislim na organizaciju: ko donosi ražanj, ko ćumur/drva i ostalo).
KRAJ CITATA

barbanesa:
Drago mi je sto se ljudi prijavljuju da dodju ,znaci da ovaj nas forum i nesto vredi.
Gosn Lazo cenimo vasu dobru volju da donesete prase i pice ali samo pod uslovom da prase platimo SVI zajednicki,jer ovo je druzenje forumasa, i niko ne treba zbg toga da ispasta (materijalno).
cujemo se do subote :drinks: :drinks:

IKA:

--- Citat: barbanesa  27, 10, 2010, 18:29:33 posle podne ---Drago mi je sto se ljudi prijavljuju da dodju ,znaci da ovaj nas forum i nesto vredi.
Gosn Lazo cenimo vasu dobru volju da donesete prase i pice ali samo pod uslovom da prase platimo SVI zajednicki,jer ovo je druzenje forumasa, i niko ne treba zbg toga da ispasta (materijalno).
cujemo se do subote :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---

troškove prasenceta svakako delimo a karton piva Neša plaća sam :dance: :drinks:

IKA:

--- Citat: olimp  27, 10, 2010, 19:46:50 posle podne ---     Uh kada bi se barem mogao pridružiti, ali daljina i obaveze.... :suicide:

--- Kraj citata ---

Ma daj bre Cvijo , šta je za tebe 300 km

budens72:
Rado bih došao, ali sam već dogovorio vikend sa društvom na Dunavu kod nas  :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju