Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Hogar je na vezu
HOGAR:
Sve menjam osim korita.Ovakvo korito sam i trazio pa mi i nije zao,jedva cekam pocetak radova.Inace,prethodni vlasnik je uradio odlicnu stvar sto je olaksao camac maksimalno.Spavaca,wc,salon,vrata,kokpit sve patos drveni,nigde lima,ma ko da sam hteo.Menjanje enterijera,rasporeda i materijala smatram kao izbor licnog ukusa,to moram,ali nisam zamerio na zatecenom stanju.Da je imao visak novca i vremena i prethodnik bi to bolje napravio,verujem.Inace nisam sve pozicije naveo,ima dosta da se radi.Plan je do aprila i gotovo.Nevreme stane a na suvo,najverovatnije Dorcol. Srecom HELGU zanima camac kao i moj podvodni ribolov,al za svaki slucaj bolje da ne sazna koji je zahvat u pitanju i koliko kosta a kad svrsim..... posle je kasno.Salim se,njoj je najveca frka da me ne vidi 10 dana u cugu kad upalim motor i pravac Apatin.
LSI:
--- Citat: HOGAR 23, 01, 2011, 19:26:42 posle podne ---... a kad svrsim..... posle je kasno....
--- Kraj citata ---
Šalio se ili ne, kad je kasno - kasno je.
A onda nije ni teško razumeti ženu koja ne želi da vidi grešnika nekoliko dana.
Mada, i to prodje brzo - sreća naša što nisu zlopamtila.
deda:
Samo oprezno!Napravio sam strasnu gresku kada sam zenu uveo u prodavnicu ribolovackog pribora!Do tada je i mogla da prodje prica o jeftinom priboru,nakon toga je palo klecanje na kukuruzu za sve slagane cene!! :lol: :aikido:
HOGAR:
Deda,to ti pricam.Vec sam prosao krstenje odavno.Primer,upada mi dobar drugar u kucu i sa vrata AAAA UZO SI KOD ZOKIJA I SPORTEKSA I TWIN POWER ZA 420,A MENI TRAZIO 480 EVROVA,moja zena gleda a ja jebiga ne nosim pistolj u kuci.Inace za moju zenu ja non stop menjam pribor za pribor, pa ti vidi.Ma ima da predjem u islam,pa tri zene,pa ih zavadim,a ja mirno,bez zurbe svalerku pa na camac.MUKE.
mossi:
Pribor imam na crno i belo.
Jeftiniji pribor kažem 50% cene, skuplji 25-33%.
:suicide:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.S. Sa drugarim pričam u teškim šiframa, jer su i oni u istim mukama! :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju