E, ovako treba... > Restauracije

Sređivanje i farbanje poliesterskog čamca

<< < (24/26) > >>

Perudja:
Jedna slika je slikampir pene koju sam koristio ako mozete da mi kazete da li je ok i da li ce zavrsiti posao,
a ovo gde vidite lim to sam zamislio krajnji vrh koji je ostecen tj pramac da zastotim, lim je izrezan i lepo bi “legao” e sad me interesje da li to da radim, estetski je mozda malo ruzno,
ali fo ionako ide u vodu na ujedno i cuca od eventualnog direktnof kontakta sa obalom, takodje postavljam pitanje da li ce
moci smola i mreza
preko ovog lima...Uglavnom eto materijala,
ne štedite braćo i pomažite bar vi, kad sam
upravo saznao da sam
odbijem na 4. razlicita posla za koja sam konkurisao,
dogoreva bas  upavusi 7645218764198

Perudja:
Predjena prva amaterska ruka sa smolom 114

Valja li bar ičemu ? :)

<a target='_blank' href='https://imgbb.com/'>image uploader[/url]

DuleN:
Bravo majstore.
Polako ali sigurno, al se vidi da ti to ide od ruke...
Uspeh !

Perudja:
Hvala na lepim i ohrabrujućim porukama gosn.Dule, očekivao sam kritike  stri Problem mi je što je u radionici prehladno, temparatura gotovo kao napolju pa slabo vezuje, moram da čekam 24h, pardon gore sam rekao prva ruka, ovo je bila druga ruka i baaaš dugo treba da stegne, ali opet mi je to nekako “klimavo” prvi poliesterski set sam bacio u prazno jer dok sam se ja namestio i smislio šta ću prvo da krenem da mažem on se stvrdnuo i morao sam da bacim, ali opet to tako nije bilo na čamcu i posle 24h mi ne deluje da je tvrdo kao sto bi navodno trebalo.Da ne duzim....Koliko “ruku” preporučujete da predjem još,
koliko je potebno ? I jos nesto...Do ksam
sam sa bijaksom radio neke ivice sam oknjiio i previše skinuo, sa druge strane i sam čamac je krnjav i polupan, jel moze to kasnije nekim gitom ili necim drugim da se lepo predje da to lici na nesto ? Hvala svima.

broker975fx:
Pa rekli ti ljudi da nije vreme za rad, pocevsi od temperature pa do vlaznosti al ti zapeo pa zapeo. Nije stavar samo u susenju vec i hemiskim procesima koji se desavaju a koji traze da bi bili kompletirani odredjene uslove.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju