E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Izgradnja enterijera - Mitjakac

<< < (3/6) > >>

deda:

--- Citat: mitjakac  19, 03, 2009, 23:16:48 posle podne ---Ok. Informacije se polako skupljaju, bio sam sa majstorom, imam 'materijala' za narednih mesec dana.
Znaci, unutrasnje varenje, ojacavanje, pregrade, komore, WC, pa platforma nazad pa nadstresnica nazad.
Ovo je ideja koju sam imao kada sam video brod prvi put. Jos uvek sam pri njoj.

--- Kraj citata ---
   Samo jedan mali savet,iz licnog iskustva,a tice se zadnje nadstresnice.Vidim da su komande napolju[i meni su]a da nadstresnicu nisi zatvorio napred.Kada budes vozio po kisi[desavace se]em sto ces biti mokar em ces slabo videti a voda ce imati jos jedan ulaz!Ako stavljas tendu[bocno]to mozes da resis providnom folijom ali pet limenih traka i dva stakla su bolje resenje!! :smile:   

zorter:
Kao i uvek stari Dunavski rekoplovac je u pravu.  :good: :good: :good:
I ja tako mislim.

deda:

--- Citat: zorter  20, 03, 2009, 09:46:59 pre podne ---Kao i uvek stari Dunavski rekoplovac je u pravu.  :good: :good: :good:
I ja tako mislim.

--- Kraj citata ---
   Hvala,hvala!Plus da tom prozoru da kosinu[ispratiti ugao prednjeg prozora na kabini] da bi camac bio jedna prica a ne zbirka pripovedaka! :smile:   Plus dobijas lep pult za casu piva i druge sitnice!

mitjakac:
E, pa ne mogu sve!
Salim se, to je naravno predvidjeno, vidite onu crtu u tom delu. :-)
Planiram da napravim prozor iz tri dela koji bi isli u raskreceno slovo P (cirilicno) /-\ na primer.
I plus da ima tu kosinu ka nazad. I jos da nadstresnica stiti od kise.
Samo, malo zeznuto za nacrtati. A i za napraviti.
U svakom slucaju hvala za savet. Vidim da Vam nista ne moze promaci!
Zato sam i ovde (mislim na forumu). A mozda jos nekom bude od koristi.
Ajd uzdravlju..

deda:

--- Citat: mitjakac  20, 03, 2009, 12:01:01 posle podne ---E, pa ne mogu sve!
Salim se, to je naravno predvidjeno, vidite onu crtu u tom delu. :-)
Planiram da napravim prozor iz tri dela koji bi isli u raskreceno slovo P (cirilicno) /-\ na primer.
I plus da ima tu kosinu ka nazad. I jos da nadstresnica stiti od kise.
Samo, malo zeznuto za nacrtati. A i za napraviti.
U svakom slucaju hvala za savet. Vidim da Vam nista ne moze promaci!
Zato sam i ovde (mislim na forumu). A mozda jos nekom bude od koristi.
Ajd uzdravlju..

--- Kraj citata ---
   Jos kada Zorter i ja dodjemo da izvrsimo tehnicki i ostali pregled!!!Ma samo lagano,bice to lep camac!Uostalom,bas te briga,tebi ce biti najlepsi!Kome nije,nemora da ga gleda a ni da se vozi u njemu!!!! :beach: :pleasantry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju