Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav svim ladjarima

<< < (2/5) > >>

bobinio:

--- Citat: busa2  25, 09, 2010, 23:33:15 posle podne ---dobro dosao i nesto mi mnogo sirok dunav na tvom avataru :lol:

--- Kraj citata ---
Sirok Dunav i slan ali zato je slatka Sava tu oko Ade medjice na levoj obali gde zivim od rodjenja. Sto se ladja tice bilo ih je ali ugavnom na drumu pa je red dosao i na vodi nesto moje. Ozbiljan sam kupac  Pasare i bio bih zahvalan svakome ko bi mi dojavio i za neku koja nije na oglasima i koja je u ok stanju.

Профа:
Добро дошао.

bobinio:
Hvala svima na dobrodoslici. Nadam se da cemo se druziti na forumu a naravno i na vodi

Kapetan:
dobro dosao ...

ne znam da li se prodaje ali a Marini Shark u visnjici imas jednu pasaru , stoji do moga camca... dobro je ocuvana  a vlasnik je dijabola ... pukla mu tenda i puna pasara vode ... tako je od prosle zime ja svremena na vreme pustim pumpu zao mi camca...

www.marinashark.rs svrati i raspitaj se  :good:

LSI:
Bobinio, dobro došli.

Kao što ste do sada već videli - ima nas ovde svakakvih i svašta jedni drugima i jedni o drugima pišemo ali uglavnom nismo zlonamerni.
Zato, ne uzimajte za ozbiljno i lično sve što pišemo i što ćemo sigurno napisati i vama i o vama.

Sada je dobro vreme da krenete u potragu za pasarom vaših snova. Do decembra ćete već znati sve o svakoj u vašem okruženju do 100 km a to je sasvim dovoljno da se odlučite.

Srećno!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju