E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (13/40) > >>

LSI:

--- Citat: zorter  22, 10, 2010, 21:31:00 posle podne ---...
A ne verujem da si se i ti "loše" oženio....  :taunt: :taunt:

--- Kraj citata ---

Ma kakvi loše!

"Šta je tuga za D-mol?" - što bi rekao moj drug Djole.

zorter:
Eto vidiš....

mesechar:
to je moj deo dvorista i ona tu ne zalazi!! Sam ga chistim!!
Pustite zene kome su one dobroga donele ....osim nedaca i problema :download: nista drugo nije im dzabe bilo zabranjeno na brod u stara vremena imali su ti pomorci zdravu logiku :this:

mesechar:
ne kvarite mi temu sa pricom o zenama...elem nastavak....danas sam uklopio komodu ,montirao vrata kabine ,moram napomenuti da su vrata zbog ustede u prostoru klizna i uvlace se iza upravljackog dela tako da nema gubitka ni centimetar. Montirao sam i konzolu za upravljanje ,morao sam malo prilagoditi sve masivnoj "Morse" glavi telefleksa koju je cama c posedovao verovatno predvidjenoj za motore velike snage.. mog tohatsua 9.8 ima da vrti kao chigru.. :dance:
Uglavnom lep dan dobro iskoriscen. Uskoro cu prikazati i kako sam napravio jako dobro iskoriscenje prostora za sve i svasta...nazvao sam ga "combobox " i bice sigurno jako interesantan vlasnicima camaca velicine ovog mog jer iskoriscava prostor 115 posto ...
slike danasnjeg napredka, napominjem da sve 100 posto radim sam svaki predlog i sugestija je dobro dosla!!

Kapetan:
da li mi se cini il vrata nisu do dna?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju