E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (11/40) > >>

mesechar:
danas sam uradio i poklopac. kupio sarke a onda u prodavnici beo marine ugledao plasticni sa sve mehanizmom i sarkom za 1700 dindzi .. ljudi da sam se mogao dohvatiti zubima za zadnjicu .... a ja tri dana brusim secem ...tresem lupam udaram cekam da se stegne plastika a imam jos i da ofarbam ogitujem...nekad je stvarno lakse otici i "platiti skuplje" no dobro...pamet u glavu .
evo kako izgleda moj frankenstajn pre brushenja i farbanja..reciklirao sam i deo plastike mkoji sam isekao na palubi.

mesechar:
danas sam celi dan ukrajao shperku  za kojekakve police i ostave.... prodje dan ko nista ... sad ostade dilema .. ako rad oslobadja zasto ja nisam izasao dva meseca iz dvorista!!  :preved:

IKA:
Samo je pitanje , od čega to rad oslobadja.
U tvom slučaju oslobodjen si izlazaka

LSI:

--- Citat: mesechar  22, 10, 2010, 00:38:07 pre podne ---danas sam celi dan ukrajao shperku  za kojekakve police i ostave.... prodje dan ko nista ... sad ostade dilema .. ako rad oslobadja zasto ja nisam izasao dva meseca iz dvorista!!  :preved:

--- Kraj citata ---

Eh, moj Mesečaru, rekao bih da se ne unosite u posao koji radite. Inače ne biste imali vremena za tako duboke misli o tome da li rad oslobadja i šta i od čega oslobadja.

Molim da se više i ozbiljnije posvetite radu kako bi kraj priče bio u skladu sa početkom i našim očekivanjima.

zorter:
E, Lazo, Lazo......
Nisi razumeo coveka. Njega je rad oslobodio od zene i njenih gundjanja ali nije od boravka u sopstvenom dvoristu...... pa mu to skoro dodje na isto. Zena kontrolise (povremeno) radove, i naravno uvek ima komentare........ :taunt: :taunt: :wild:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju