E, ovako treba... > Oprema
Privezak za kljuceve
espresso:
--- Citat: zorter 15, 03, 2009, 18:06:46 posle podne ---Koliko vidim ova druga slika je dzachic za mobilni.Moze li da potone ili ima deo koji se puni vazduhom?
--- Kraj citata ---
druga slika je torba u kojoj stvari ostaju suve ukoliko upadne u vodu. pluta zahvaljujuci vazduhu koji je u njoj zarobljen prilikom zatvaranja.
treca slika je torbica za mobilni, pare, kljuceve i nosi se oko vrata. nisam proveravao da li pluta.
zorter:
Ne verujem da pluta ako nema nacina da se naduva jer je samo telefon oko 100g tezak, a ima i tezih.
espresso:
--- Citat: skipper 15, 03, 2009, 18:33:50 posle podne ---espresso, gde ti je sigurnosna pantlika
--- Kraj citata ---
kanadjanin koji je gradi camac nije to predvideo. moram da priznam da to nisam vidjao na vecim gliserima i jahtama. valjda pretpostavljaju da ne moze da se ispadne iz camca. ko zna zasto nema? ???
Kapetan:
--- Citat: zorter 15, 03, 2009, 18:50:11 posle podne ---Postavi sliku kad dobijes uzorak.Hoce imati logo kao zastavica? Bilo bi dobro.
--- Kraj citata ---
naravno da ce imati logo :)
@esspreso
ja kada bi se setio da stavim stvari u torbicu setio bih se i da ih stavim u dzep koji se zakopcava tako da nista ne bi zavrsilo u dunavu :) inace pantiljika ide UVEK uz JOHNSON I EVINRUDE motore to je kao obavezno za nju ide i osigurac koji nedaj boze da izgubite ne mozete da upalite motor...
samardza:
ja koristim plovke od mreze ili manji plovak za stuku.Mobilni mi je u kabini mada mi jedan ode snirajuci tendu
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju