Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Kud svi, tu i.....
ajveks:
Sale jesi li probao da izglisiras sa 4 osobe,sa motorom od 25 ks?
SALE NB:
Jesam i može :yahoo: Išli smo ja, moja bolja polovina i još dvojica svaki po 100-120 kila! Oni su sedeli pozadi i glisirali smo!
Doduše, to je bila probna vožnja, znači malo goriva i ništa prtljaga.
Najviše što sam vozio jednom prilikom je 4 odrasle osobe + 2 dece,i izglisirao je i tada, ali praktično na punom gasu.
Ne preporučujem na duge staze... 3 osobe + prtljag, gorivo i oprema -to je optimalno.
SALE NB:
Ajveks, ovo je Elan 402 na tvom avataru, čime ga pogoniš?Premala je sličica, pa ne mogu da razaznam.
Kapetan:
@ajveks
napisi nesto o svom camcu i tebi :)
ajveks:
Jeste Sale to je dobro poznat Elan 402 :good: sa motorom Johnson 50ks,posedujem ga od 2005 god.Sluzi me veoma dobro ima svoje prednosti i mane (ne bi ih ovde opisivao jedino ako nekog interesuje pa..).Na camcu sam prosle godine radio zrcalo kod majstora na marini Karaburma,motor ga je godinama dobro razmrdao.Motor je 1975 god 2 cilindra mene sluzi odlicno za ove cetri godine koliko je kod mene samo zamena ulja u cizmi i svecica,nista drugo nisam radio.Koristim ga pored klasicne voznje i za vucu skija gume.
Zivim u Beogradu na levoj obali dunava i nazalost :download: nemamo ni jednu marinu,tako da ja svoj camac svaki put kada ocu da se vozim vucem 7km do Dunava spustam u vodu i naravno kad se izvozam vracam kuci.Spustam ga na Kovilovu to mesto zovu i Vojna basta bas na mestu gde je prosle godine podignuta kafana.
Predstavjanje (na temi stigao sam) sa slikama cu uraditi samo malo da ih sredim nadjem i skratim rezoluciju. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju