Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

a vi kako te?

<< < (19/45) > >>

deda:

--- Citat: shomi  25, 06, 2009, 18:00:08 posle podne ---Ma veze nema, kakvi izbori...

Ko god dosho (ili ostao), moz' samo da bude grdje, bolje tesko...  :wild:

Al' necemo o politici!  :aggressive:

--- Kraj citata ---
:jester: :scyth: :sleepy: :king:

Bane:
kako god nisam za nasilno resavanje problema, posto na vodu izlazim da se opustim, a to sto jaki gliserasi ne umeju da se opuste, to je vec njihov problem.
a svojom voznjom naprave i meni problem, kada mi je usla govnara u camac - posle nisam znao sta prvo da cistim, sebe, porodicu, kera, camac.....
kao da se takmice ko ce vise goriva potrositi, a posle ce mene milicija da proverava koliko kw imam.
njih sigurno nece, uostalom kao i sa kolima :drinks:

zoki novus:

--- Citat: mushu  25, 06, 2009, 20:23:55 posle podne ---Kap mislis oni nadju gliser ispod vode ili ti nadjes svoju ladju ispod vode. Kako god, od prosle godine nikako da se oslobodim razmisljanja o nasilnom resavanju problema. Izvinite za unosenje lose atnosfere.

--- Kraj citata ---
komso kako mozes da mislis o gliserima u onom smradu kod nas u marini
udri brigu na veselje
nek radi ko sta voli :drinks:

Kapetan:

--- Citat: mushu  25, 06, 2009, 20:23:55 posle podne ---Kap mislis oni nadju gliser ispod vode ili ti nadjes svoju ladju ispod vode. Kako god, od prosle godine nikako da se oslobodim razmisljanja o nasilnom resavanju problema. Izvinite za unosenje lose atnosfere.

--- Kraj citata ---

oni nadju svoju ladju pod vodom al jos uvek na konopcima

zoki novus:
a da prekinemo polemiku o gliserasima
nisu svi isti
evo moj moze da ide i polako :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju