Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

a vi kako te?

<< < (15/45) > >>

splavarsale:

--- Citat: zoki novus  21, 06, 2009, 22:16:44 posle podne ---to nije aca ali jeste njegov camac
sve sto si napisao je nazalost istina
aca je sasvim ok lik mozas da pitas splavarasaleta

--- Kraj citata ---

Za Acu mogu da glavu dam nije bahat,on sigurno ne bi pravio takve gluposti.Juče smo bili zajedno na Savi,Acko je najbolji tip koji je u posledenje vreme došao na Savu.Slučajno poznajem i taj deo ekipe.

Kapetan:

--- Citat: splavarsale  21, 06, 2009, 23:36:23 posle podne ---
--- Citat: ZokiNovus  21, 06, 2009, 23:36:23 posle podne ---sve sto si napisao je nazalost istina

--- Kraj citata ---

Za Acu mogu da glavu dam nije bahat,on sigurno ne bi pravio takve gluposti.Juče smo bili zajedno na Savi,Acko je najbolji tip koji je u posledenje vreme došao na Savu.Slučajno poznajem i taj deo ekipe.

--- Kraj citata ---

stvarno ne znam coveka, ali neko tako vozi taj camac, nemam razloga da vam ne verujem , upozorite Acu sta se radi sa njegovim camcem... da li neiskustvo ili bahatost ne znam ali nije uredu prema drugim ladjarima...

splavarsale:

--- Citat: Kapetan  21, 06, 2009, 23:39:42 posle podne ---
--- Citat: splavarsale  21, 06, 2009, 23:36:23 posle podne ---
--- Citat: ZokiNovus  21, 06, 2009, 23:36:23 posle podne ---sve sto si napisao je nazalost istina

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

stvarno ne znam coveka, ali neko tako vozi taj camac, nemam razloga da vam ne verujem , upozorite Acu sta se radi sa njegovim camcem... da li neiskustvo ili bahatost ne znam ali nije uredu prema drugim ladjarima...

--- Kraj citata ---

Malo od prvog,više ovo drugo.

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  21, 06, 2009, 23:35:43 posle podne ---
--- Citat: zoki novus  21, 06, 2009, 22:19:37 posle podne ---hteo sam danas da probam sonar ali je riba bila na povrsini

--- Kraj citata ---

tu situaciju sam juce video i u dunavcu , gde je ovo slikano ?

--- Kraj citata ---
danas u marini ada
belelo se od ribe bila i televizija neko je nesto pustio u rukavac
uzasno smrdi
a sinoc sam pecao kedere za smudja sve bilo ok

captjerry:
bio sam prekjuce u rukavcu...voda je uzas, kao da plovis po govnima...(mada nikad nisam :) )...neka tamno zelena boja i smrdi uzas...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju