Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Kako sam počeo...

(1/2) > >>

dule_sumadinac:
Poštovana bratijo,

evo već neko vreme sam tu među vama, pa je red i da sa svima nešto podelim. To je upravo ono što nas sve povezuje koji se ovde nalzimo: ljubav prema vodi.
Kao iskusan planinar i dugogodišnji biciklista obišao sam dosta predela, lokacija, zemalja. Putovao sam na razne načine u bližu okolinu, ali i na jako udaljene lokacije što je bio poseban izazov biciklom natovarenim za višednevno krstarenje slabo istraženih i naseljenih predela. Nekako mi se pre nekog vremena nametnula ideja da se otisnem na vodu i počelo je razmišljanje, skupljanje informacija, saveti...Zanimanje mi se suzilo na dilemu: kajak ili kanu?

Na kraju sam se odlučio za kanu i rešio da upišem jedan kurs veslanja, gde ću naučiti sve osnovne zaveslaje, transpost čamca, sigurnost na vodi  itd. Sve se to dešavalo ovog leta tokom meseca jula na novom Dunavu u Beču gde živim i radim:

veslačka škola Arwex

čamci nas čekaju spremni

a i oprema

nastavak sledi...

dule_sumadinac:

prva iskustva smo stekli na samom novom Dunavu kao i na rukavcima tekuceg Dunava u blizini Kornojburga

Suzane i Mihael

I Gerhard i moja malenkost (sa leve strane)

nastavak sledi...

dule_sumadinac:

a onda smo imali jedan dan veslanje na malo "jačoj" tekućoj vodi: reka Lajta u Burgenlandu

nastavak sledi...

dule_sumadinac:

Tako je to počelo: Imao sam super ekipu tih nedelju dana koliko je kurs trajao i definitivno se zarazio veslanjem.PLanovi su tekli dalje i počeo sam da se informišem oko nabavke sopstvenog kanua. Internet je odradio svoje, ali o tome...neki drugi put.

Pozdrav

Dule

Kapetan:
 :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju