E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
ELKO Futog - servis vanbrodskih motora
Vlada 69:
Ne znam sta je sa tim ljudima(mislim na servisere uopste) ? Dali se u pocetku ponasaju kao profesionalci (na koje mi sa ovih prostora,ruku na srce,nismo navikli) ili sta drugo ,ne znam.Ja sam moju Hondu nosio jesenas,sve sto treba zamenjeno,nastelovano,konzervirano...Meni je to delovalo sasvim ok.E,sad ...
HUMMER:
Ne znam ljudi sta se desilo, uvek sam u "Elku" bio profesionalno usluzen i izasao zadovoljan, verovatno ste naleteli na "zutu minutu" ili neke lose dane... svi ih imamo... ne znam, desi se svima.
Labud 1258:
--- Citat: HUMMER 23, 07, 2009, 22:16:21 posle podne ---uvek sam u "Elku" bio profesionalno usluzen i izasao zadovoljan
koliko si ti tačno izašao zadovoljan ? jesi imao problema sa svrabom posle ?
--- Kraj citata ---
STG:
--- Citat: Kapetan 22, 07, 2009, 12:00:06 posle podne ---imam utisak da cemo uskoro pre odlaska kod majstora otici u crkvu da se pomolimo....
--- Kraj citata ---
surova realnost...
vulesan:
Dobro receno za ovaj svrab.... pet puta sam im rekao da mi kazu koliko ce sta kostati , pre bilo kakve popravke, ali ne vredi nista, filozofija i samo filozofija.naravno moj motor je i dalje rasklopljen, evo vec treci mesec,cini mi se iz cistog fazona da ne mogu da ga uzmem, a na njemu nije nista konstatovano, ali se bar zna cena da je 200 eur , samo za rasklapanje motora bez ikakve dijagnoze da se malo majstori igraju i mozda nesto nauce, ali zato cu ja da platim obuku tih istih. Profesionalno , kao sto neki ovde tvrde nema sta!!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju