Nautika opšta... > Turističke reportaže

Celodnevni izlet - DEO PRVI Viminacium

<< < (2/2)

Kapetan:
poseta je inace nikakva .. mi smo bili jedini u grupi i vodic koji se svojski trudio je bio fenomenalan... al je meni i zeni bilo suludo da slusamo predavanja dok pokusavamo da smirmo decu ... pa smo rekli momku da slobodno skracuje jer nismo mogli da se koncentrisemo na pricu pored klinaca... roditeljstvo .... :)

sve u svemu dolazimo opet kada deca malo porastu posto neki delovi nisu preporucljivi za decu ( donji svet i jos jedan lokalitet)

SALE NB:
Žešće dosadno, nigde reke na vidiku! :taunt:  :lol:

Bitno da ste se dobro proveli! :good:
Lep kraj i lepa destinacija za izlet!

Kapetan:
u neposrednoj blizini se nalazi i cuveki kostlacki kop .... Moja Ladja (ovo zvuci kao u dnevniku( je vec u par navrata pominjala Mamuta koji je nadjen na ovom lokalitetu ... a sada evo i slika ...

naravno ... palo je obecabnje ako nadjemo T-REX-a i ako ne bude stao u kola da ga damo muzeju  :lol: :lol: :lol:

Kapetan:
sve u svemu ... predivan prostor i tople preporuke svima da ga posete sa porodicom i prijateljima !!!

90 km
ulaznice po 250 dinara

a epilog pune oci , mnogo osmeha i puna dusa  :good:
tesko da moze bolje  :good:

Kapetan:
za kanal ne znam al za 2-3 godine planirau da zavrse domus , i da pokrenu spa centar za turiste koji bi da ostanu par dana....

inace grad na svom vrhuncu je imao oko 30.000 stanovnika sto bi u danasnjim relazijama odgovarali gradu od 3.000.000 stanovnika .. znaci malo vecem od Beograda....

istrazeno je izmedju 1 i 2 % lokaliteta a i to na misice...  ovim tempom procena im je da ce da ga istraze za 200 godina ...

a inace za voz moram priznati da je osecaj neprijatan , treba se naviknuti ... nit smrdi , nit se cuje , nit vibrira .. jednostavno sve vreme gledam vodica koji ga vozi i trazim da vidim gde okrece pedale  :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju