Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Bolje vas nasao
colonelo:
--- Citat: Vlada 69 02, 02, 2009, 14:42:01 posle podne ---Colonelo,i ja sam imao smederevac kao tvoj od 2000-2006.2006 vozio ga sa hondom kao tvoja ali ga je dizala mnogo pa sam kao balast koristio dva puna vodom plasticna postolja za suncobran koja sam drzao ispod prednje palube.Camac je dosta svancovan i misljenja sam da je za njega optimum 4-6 ks (i to mozda dvotaktne,zbog tezine motora).Imao sam priliku da nakacim hondinu peticu (24 kg) na njega i mogu ti reci da je to pun pogodak.Camac kao camac je mislim najbolji u svojoj klasi,po podvoznosti,upravljivosti,ceni,tezini itd.Da nisam kupio titel 9 uzeo bih dunasa ili nesti slicno bez svanca i mislim da bi sa osmicom leteo uz minimalan hidrodinamicki otpor.Probaj da je stavis na tako neki camac ako si u mogucnosti i provozaj se-probno.Mislim da ces se iznenaditi.
--- Kraj citata ---
Delimicno se slazem, medjutim moj camac je malo vanstandardnih dimenzija ( u tabanu je 140cm) u odnosu na klasican smederevac tako da mu to daje dodatnu stabilnost. Drugo u prednjem delu imam box za stvari u kojem izmedju ostalog drzim i rezervni motor Tomos 3, rezervoar sa gorivom i sl., tako da to otezava prednji kraj pa ga Hondica gura bez problema.
samardza:
dobro dosao sa zakasnjenjem :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju