Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (122/196) > >>

broker975fx:
E da ja prijavim da sam danas upecao prvu ribu u životu - štuka od 600 grama. Uhvatila me totalno nespremnog, meredov u drugom delu čamca i tako ali sam se snašao. Posle mi bilo žao da je ubijem ali me nagovorili da se prva riba ne pušta pa je završila u tiganju i bila više nego dobra :dance:

Arsa:

--- Citat: broker975fx  04, 07, 2011, 00:23:00 pre podne ---E da ja prijavim da sam danas upecao prvu ribu u životu - štuka od 600 grama. Uhvatila me totalno nespremnog, meredov u drugom delu čamca i tako ali sam se snašao. Posle mi bilo žao da je ubijem ali me nagovorili da se prva riba ne pušta pa je završila u tiganju i bila više nego dobra :dance:

--- Kraj citata ---

Čestitam na prvoj ribi.  :drinks: :drinks:

Takva joj je bila sudbina. :lol:

samardza:
Cestitam na prvoj ribi ali u buduce pusti svaku stuku ispod50cm :drinks:

LSI:

--- Citat: pingvin44  03, 07, 2011, 21:09:33 posle podne ---Danas na Tamisu. Sat vremena zamaranja i eto ga...

--- Kraj citata ---

Jutros sam imao vremena da pogledam i ovu temu, kad imam i šta da vidim.

Sad mi je jasno zašto je u Tamišu zabranjeno kupanje!

Nešo, Nešo, no, no!
Nije lepo starijim ljudima podmetati takve slike.
Treba nama vremena da shvatimo da se u pozadini nalazi neka ladja kakvih kod nas nema. Što se tiče same ribe, manje je važno da li je to stvar perspektive i da li je to bas ili neka druga grabljivica ali da izgleda strašno i zastrašujuće - baš.
I šta mi onda da pomislimo?
Prvo obrišemo naočare, pa se onda pitamo šta to sve pliva našim zagadjenim vodama i da li su to već neke nove mutacije?
Ne, stvarno nije lepo!

maverick:
i kod mene ovih dana somovi hoc da potegnu, dva komada u tri dana

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju