Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (110/196) > >>

bugi:
Slazem se da nije nesto kvalitetan...jeste atraktivan borac... ali i saran nije neki specijalitet (narocito ne iz neke bare)
Zato smudj...ne moze da ne valja

zoki novus:
saran je najgori korov isto kao i babuska samo sto moze da poraste!

mossi:
Nema paprasa bez šarana.  :yahoo:

LSI:
Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju.
Slika govori više nego 100 reči.

Ode tako Novus do ribarnice, plati piće prodavcima, oni mu izvade najvećeg šarana da se slika sa njim, a onda on nama deli lekcije o pecanju...


mossi:
Danas smo, nas trojica išli na DTD na konforno pecanje sa doručkom.
Koji kad smo pojeli, nismo bili ni za ručak!  :)
Pržena slaninica, kobasica i naravno salata.

Pecali smo sa 3 feedera i jednim varaličarcem.
Mesto je dobro i leti i zimi..

ALI danas ....... ni poteza za nekih 4 sata !!!

Verovatno ljudski faktor!  :diablo: :diablo: :diablo:

Inače ovo je prvi put za poslednjih 3-4 godiine koliko i zimi pecam belu na ovom istom mestu, a da nisam imao ni poteza 4 sata!  :nono: Na istom mestu pre 40-tak dana je ekipa mojih drugara na poziv ribočuvara izvadila 5 mreža.

Ovo danas je verovatno osveta,  :wild:

Ima dana za megdana, ima dana više nego kobasica.
Još ćemo se mi ćerati!

 :aikido: :police: :aikido:

PS. Slika nema bilo bi nehumano.  :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju