Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (67/196) > >>

eni blue:
Gospodo hvala na podrsci, malo pocetnicke srece sam imao.

eni blue:
Volim vas humor tako ima duha, ali dva saranceta od 3kg i od 2.5kg za prvi put ja sam sretan. Riba je uvek riba

mossi:
Ta tehnika se zove, dipovanje mamca, ili po našem: navlaka na ukus.
Pošto je šaran svaštojed, sve to nema smisla ako pecaš sam na nekom usamljenom mestu.
Ali ima i te kako smisla ako još neko peca u blizini ili na TVOM mestu.
Tada onaj koji hrani specijalnom aromom i ima najviše uspeha.
Zato i kaže, pecajte slobodno, nećete i onako ništa upecati.    :nono:  :lol:

No naravno ni to nije tačno, jer ima uvek dokonih i pametnih ljudi, koji hoće, mogu i znaju da skontaju na čega on peca, a tada više nema tajne.

Zato to ipak treba prećutati jer čovek je godinam sebi stvarao mesto i navikao šarane na svoj mamac.
Sam kažeš da dolazi biciklom, pa pretpostavljam da nije baš imućan.
Ne treba mu oduzimati i to malo što ima.

 :drinks:

zoki novus:
bicikla inace kosta 3000e :)

mossi:
E onda idite i popecajte mu sve šarane!   :lol: :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju