E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
plasticni burici za splav
bakyy:
za mini sep za privremenu klonju na placu, da ne kupujem nove koje treba da secem i busim
DuleN:
U marini Stari Slankamen - Nauticki klub, imas bar 6-7 komada izvadjenih ispod pontona koji stoji sa strane (plivaju sa strane i cekaju da ih Dunav odnese). Poprilicno busna, al za klonju su ko porucena kgk
bakyy:
Hvala ti puno za ovu informaciju, plac mi je u Surduku, 7 km do marine u Slankamenu, 114
Nenads88:
Postovani,
slučajno sam naleteo na ovu temu pa sam hteo da Vam dam neke svoje odgovore na vaša pitanja u vezi plastičnih buradi a i da Vas uputim na sajt gde možete pogledati kako to izgleda. Dakle debljina ovih buradi je od 5 do 8mm u zavisnosti koji je prečnik buradi. Svaki birić na sebi poseduje ispust ventil od 1/2''. Zatim video sam da ste postavili pitanje kako plastika podnosi temperaturu, plastična burad se izrađuje od PEHD-a koji je postojan na temperaturama od 30 do +60 stepeni. Ne znam da li je ovo dozvoljeno, ako nije vi izbrisite firma se zove Joma plast iz Osečine a plastična burad za splavove se nalazi ovde: http://rezervoari.rs/pontoni/plasticni-pontoni-kao-zamena-za-metalnu-burad/ .
Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
Pozdrav
LSI:
Ненаде,
Овакве информације су увек добродошле, а на нашем форуму су дозвољене информације о фирмама и особама које имају шта да понуде. Ми то не сматрамо рекламом, већ корисном и добродошлом информацијом.
Линк, телефон, мејл - слободно поставите ако знате доброг мајстора, специјалисту за неку посебну област која нама може бити интересантна, изузев уколико је то противно жељи те особе или те фирме чије податке желите да поставите!
И не замерите на малој корекцији ваше информације (верујем да је грешка у куцању):
plastična burad se izrađuje od PEHD-a koji je postojan na temperaturama od 30 do +60 stepeni.
Требало би да пише:
plastična burad se izrađuje od PEHD-a koji je postojan na temperaturama od -30оС do +60оС.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju