Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

predlog za druženje članova foruma

<< < (17/27) > >>

LSI:

--- Citat: barbanesa  19, 09, 2010, 20:17:36 posle podne ---A jel ovo bilo jagnje?
Meni vise lici na manjeg ljubimca.. :lol: :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Boga mi, Barbabešo, i ja kad sam video (na onoj prvoj fotografiji) ovo parče do skora žive prirode, pomislio sam isto: - Gde uloviše zeca?
Ali posle se vidi da je taj zec ipak blejao.

Bio on mali ili ne - ovi ljudi su uživali, a nas dvojica možemo samo da žalimo što nismo bili sa njima. Zato nema mesta priči o "kiselom groždju".

Neka ste svi živi i zdravi i još mnogo puta ovako se družili! :drinks:
I da Barbaneša i ja budemo sa vama, naravno :download:

Daće Bog da ulovim bar jedan lep vikend u oktobru da još jednom spustim čamac u vodu i potrošim gorivo iz rezervoara pre zime.

Obzirom na moj kalendar, slobodan vikend trebalo bi da imam 25/26.09; 2/3.10 sam u Madjarskoj u Višegradu, a 09/11.10 u Prilepu, ostaju nam još 23/24.10 i 30/31.10.
Predlažem da se svi zainteresovani pomole Bogu da vreme u dane mojih slobodnih vikenda (ja glasam za ovaj prvi koji dolazi) bude lepo i da se svi okupimo na istom mestu. Pored sanduka piva koje sam obećao Barbaneši, društvo bi nam pravilo i prasence koje se najviše obradovalo kad sam postao deda. Za ostalo ćemo se snaći nekako.

zoki novus:
surov je zivot vas profesionalnih vozaca autobusa svaki vikend druga relacija  zajebavaju ovi sa djackim ekskurzijama bas njih brigasto ti oces da pokvasis camac ( mada moze i barba  nesa)
kakav si maler uvalice ti neku soping turu i za ova dva vikenda :good:

LSI:

--- Citat: zoki novus  20, 09, 2010, 10:07:06 pre podne ---surov je zivot vas profesionalnih vozaca autobusa svaki vikend druga relacija  zajebavaju ovi sa djackim ekskurzijama bas njih brigasto ti oces da pokvasis camac ( mada moze i barba  nesa)
kakav si maler uvalice ti neku soping turu i za ova dva vikenda :good:

--- Kraj citata ---

Nadam se da neće  :superstition:
Samo da vreme bude lepo.

zoki novus:
danas slusam prognozu do vikenda lepo :diablo:

STG:

--- Citat: zoki novus  20, 09, 2010, 17:17:48 posle podne ---danas slusam prognozu do vikenda lepo :diablo:

--- Kraj citata ---
Da li ovo treba shvatiti kao poziv ili kao ljutu opaksu?
Na forumu nema prognozera vremena :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju