Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

predlog za druženje članova foruma

<< < (24/27) > >>

Kapetan:
mislim da je kolicina sivih celija identicna kod svih .... al samo je pitanje sta krv opskrbljuje ... dal donje dal gornje organe....  ne moze i jare i pare  :taunt:

LSI:

--- Citat: Kapetan  25, 09, 2010, 13:46:16 posle podne ---mislim da je kolicina sivih celija identicna kod svih .... al samo je pitanje sta krv opskrbljuje ... dal donje dal gornje organe....  ne moze i jare i pare  :taunt:

--- Kraj citata ---

Sa ovim se u potpunosti slažem.
Ovo bi moglo da udje i u džbenike za studente medicine.

Život nas uči da sa godinama krv lakše putuje na gore nego na dole, a zašto je to tako - neka naučnici odgonetaju.

zoki novus:
ma nisam ja razmisljao na tu temu samo sam se nadovezao na barba nesu :good:
a te fore bez starca nema udarca i sive mozdane celije sa godinama bolje rade tesko da mogu da prodju i u domu penzionera :)

LSI:

--- Citat: zoki novus  25, 09, 2010, 18:00:05 posle podne ---...
a te fore bez starca nema udarca i sive mozdane celije sa godinama bolje rade tesko da mogu da prodju i u domu penzionera :)

--- Kraj citata ---

Moj tekst nema baš nikave veze sa gore citiranim zaključkom. Medjutim, potvrdjuje da je za njegovo razumevanje potrebno koristiti više malih sivih...
Čini mi se da smo se Kapetan i ja bolje razumeli ali ako sad pokušam da objasnim šta sam hteo da kažem - optužićete me za zlostavljanje zbog dužine teksta.

IKA:

--- Citat: LSI  25, 09, 2010, 18:45:28 posle podne ---
--- Citat: zoki novus  25, 09, 2010, 18:00:05 posle podne ---...

--- Kraj citata ---

Moj tekst nema baš nikave veze sa gore citiranim zaključkom. Medjutim, potvrdjuje da je za njegovo razumevanje potrebno koristiti više malih sivih...
Čini mi se da smo se Kapetan i ja bolje razumeli ali ako sad pokušam da objasnim šta sam hteo da kažem - optužićete me za zlostavljanje zbog dužine teksta.

--- Kraj citata ---

tvoj , i tekstovi slični tvojim,nemaju ama baš nikakve veze sa naslovom ove teme. Da je drugačije, nebi ovo bio forum Moja ladja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju