Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

utisci sa sajma nautike-09

<< < (14/16) > >>

marke:

--- Citat: Dule  15, 03, 2009, 03:14:31 pre podne ---
--- Citat: marke  15, 03, 2009, 03:09:07 pre podne ---
--- Citat: Dule  15, 03, 2009, 02:39:10 pre podne ---Ja sam danas samo skoknuo na sajam da kupim lepak i naleteo sam na nešto... ovo su mnogi tražili. Istina nije jeftino ali isplati se dugoročno gledano.
Kao sidreno svetlo ili za poziciona svetla...
Cena 15 evra, i nema fiskalnog računa jer je to roba van kontrole... 

--- Kraj citata ---

Uz dva lezista od crknutih sijalica ovo da se napravi kosta 250 din(dva komada).

--- Kraj citata ---
Pa marke... ako to možeš ja naručujem 10 komada i platiću ih po 350 dinara. Ako treba i avansno. :)

--- Kraj citata ---

Vazi, samo treba mi informacija koje sijalice su u pitanju, tj koja velicina grla (ili mozda odgovara da ima dve zice za povezivanje).
Takodje orijentacija dioda; zelite li ih kao na slici sve unapred okrenute ili zvezdasto ukrug (za centralno poziciono svetlo na jarbolu). Kupicu diode pa da radimo. 

Kapetan:

--- Citat: Dule  15, 03, 2009, 23:43:44 posle podne ---Kapetan je našao zamerku :) naravno, visina je u kabinama i WC-u mala, što je tačno. Ali sve one sitnice koje brodu daju dušu su perfektno osmišljnene a wc šolja je veća od svih ostalih koje smo videli na sajmu :) .

--- Kraj citata ---

ko voli da se klanja dok vrsi malu nuzdu idealan brod  :taunt: doduse ja sa mojom visinom moram svaki brod da prosirujem u vis  :sorry:

KNINDZA:

--- Citat: Dule  15, 03, 2009, 23:43:44 posle podne ---Verujem da ni jedan ozbiljniji proizvodjač nije imao svoj štand na sajmu kada su veća plovila u pitanju.

--- Kraj citata ---

Jedino Princess i Maiora preko Nava boats-a, ali oni su vec znali shta ih cheka, fensi stand, lepo ljudi pustili snimke, fensi fotelje i lepe promoterke pa ako neko oce izvolte....

Manda:
colonelo,
????? ??? ?? 100 ??????. ?? ??? ??????? ??

Kapetan:

--- Citat: Manda  17, 03, 2009, 22:37:32 posle podne ---?????, ??? ???? ?? ?????? ??? ??????????? ??????? ???? ????. ????? ?? ???? ???? ??????? ?? ?? ???????? ?? ?????, ????? ?? ??? ?? ??????????, ?? ???? ?? ?????????? ???? ?? ?? ?????????.

--- Kraj citata ---

bas sam danas hteo da zovnem jerrija da vidim kakav je status :) knjige su jako dobre i korisne ali bi ih trebalo malo updetovati (mape) , slobodno bacite  reklamu mislim da je jos ljudi zainteresovano da naruci knjige... kad se oporavite javite se da se vidimo i popijemo po pice za jerrijem :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju