Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

utisci sa sajma nautike-09

<< < (8/16) > >>

deda:
Gremlin,potpuno se slazem sa tobom!!Ja nisam hteo da uzmem ni jedan prospekt[osim za one lepkove]jer nema nista novo.Posle mi se motaju po kuci.Kako sam cuo,zbog visoke cene izlozbenog prostora neki nisu izlagali.Zao mi je sto nisam sreo nikoga,zurio sam,ali ima vremena,srescemo se.Sada imamo zastavice kao znak raspoznavanja!!! :drinks: :dance: :smile: :dance1:

STG:

--- Citat: deda  14, 03, 2009, 17:36:38 posle podne ---Gremlin,potpuno se slazem sa tobom!!Ja nisam hteo da uzmem ni jedan prospekt[osim za one lepkove]jer nema nista novo.Posle mi se motaju po kuci.Kako sam cuo,zbog visoke cene izlozbenog prostora neki nisu izlagali.Zao mi je sto nisam sreo nikoga,zurio sam,ali ima vremena,srescemo se.Sada imamo zastavice kao znak raspoznavanja!!! :drinks: :dance: :smile: :dance1:

--- Kraj citata ---
Izgleda da samo neki imaju zastavice....ehhehheeh :drinks: :drinks:

broker975fx:
Bio video i to je to, iskren da budem više sam vremena proveo na komšiskom sajmu motora. Koliko vidim u Sebiji nema krize kada su sva najveća i najskuplja plovila prodata a isto važi i za vb. motore. Kaže mi ortak, koji je bio samnom, kome bre padne na pamet u Srbiji da radi trgovinu tolikim lađama, to reče pre nego što smo zajednički konstatovali da je na skoro svima stajao papir sa natpisom "prodato". Moram priznati da je meni to vrlo zanimljivo. Još mi je luđe kad vidim sav taj raskoš strpan u par kvadrata koji košta desetine hiljade evrija. Jesam početnik i možda ne kapiram stvari ali moj metalni tenk je veći i udobniji od pola onog izloženog a košta par hiljada. Da imam 100.000 evrića za brod ili bi otišao kod admirala da mi napravi brodinu u kojoj bi zaista mogao da živim, sve sa porodicom ili bi kopio neku brodinu ala remorker ili tako nešto što bi moglo da se prepravi u gajbu. Ove munje sa sajma nikad ne bih uzeo. Inače pazario sam u Galiji sklopku za akumulatore, cena 1200 kinti rekao bih da je cena korektna. E da uzeh i zastavu pa idem malo kasnije da je kačim.  

Kapetan:

--- Citat: gorance  14, 03, 2009, 18:51:53 posle podne ---Izgleda da samo neki imaju zastavice....ehhehheeh :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---

ja se izvinjavam , nisam stigao na vreme da donesem zastavice :( stigao sam tek oko 13 danas a pretpostavljam da je sve otislo predhosnih dana jer sam doneo bas malu kolicinu.. u svakom slucaju mislim da kod jerrija ima sada dosta zastavica a i kod mene je ostala jedna kolicina :)

STG:

--- Citat: Kapetan  14, 03, 2009, 19:25:11 posle podne ---
--- Citat: gorance  14, 03, 2009, 18:51:53 posle podne ---Izgleda da samo neki imaju zastavice....ehhehheeh :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---

ja se izvinjavam , nisam stigao na vreme da donesem zastavice :( stigao sam tek oko 13 danas a pretpostavljam da je sve otislo predhosnih dana jer sam doneo bas malu kolicinu.. u svakom slucaju mislim da kod jerrija ima sada dosta zastavica a i kod mene je ostala jedna kolicina :)

--- Kraj citata ---
Kapetane kakav je plan,kad se vidimo? :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju