Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Nije vezano za nautiku ali je važno i za nautičare
Kapetan:
--- Citat: Dule 31, 08, 2010, 23:48:00 posle podne ---LSI mani se analiziranja zakona. To rade pravnici kad im je dosadno. Te zakone možeš shvatiti kako ti odgovara. Kao i većinu zakona koji i nisu zakoni već samo akta pa nemaju ustavnu potporu. Prema tome... dabome
--- Kraj citata ---
ANARHIJA :good:
:lol: :lol: :lol: podpade i dule pod uticaj anarhije
mossi:
Dozvola za zamenu WC šolje je verovatno potrebna ako bi lupao plafon (koji je i komšijin), a imaš želju da kompletnu kanalizacionu infrastrukturu ispomeraš pošto radiš redizajn kupatila.
Ja bih tako rado izlupao svoje kupatilo ali mi je strašno mrsko da tako nehumano izlupam ovo postojeće.
Novi rapored, svih elemenata podražumeva, maltene livenje nove ploče u WC-u, jer instalacija je VIDNA kod komšije ispod.
:suicide:
LSI:
--- Citat: barbanesa 01, 09, 2010, 00:09:52 pre podne ---Deda Lazo daj nam samo adresu gde izvodis radove i nema problema docice ti inspekcija 100% :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Barbanešo, svi znaju da ja živim u Šešelj-sitiju.
Kakve sam ja sreće sa ovim vlastima, doći će meni inspektori i ako ne dam adresu. Mene uvek nadju kad im treba para. A hvala Bogu, uvek ima i dežurnih operativaca :this: :telephone:
LSI:
--- Citat: Dule 01, 09, 2010, 01:38:35 pre podne ---Pazi kap, anarhija je menjanje zakona na svakoj sednici. Kao gradjanin imam pravo da zamenim wc šolju kad god mi se prohte i za to niko ne može i ne sme da me tera da plaćam taksu.
Valjda treba da naplate kaznu ako je ne zameniš pa svašta kaplje komšiji na glavu. :)
--- Kraj citata ---
Dule, već sam rekao da mislim da bi država trebalo da nas pusti da sami po svojoj volji i kada nama to odgovara preduzimamo radnje koje će nam omogućiti da lepše, udobnije i bolje živimo.
Medjutim, dok ja nemam načina da sprečim babu od nešto više od sedamdeset godina koja živi na spratu iznad mene da baca smeće kroz prozor na travnjak ispred mog prozora (ja sam u prizemlju) ili da joj zabranim da se tušira u kupatilu iznad slivnika na podu, jer ne može da prekorači zid i udje u kadu, pa meni vlaži plafon u mom kupatilu, dotle je ovim zakonom vrlo precizno rečeno šta se mora.
I tu se ne radi o tome kako ću ja tumačiti zakon, već kakvo uputstvo je dato inspektorima koji izlaze na teren.
Ipak, buni me to što još uvek nisam uspeo da nadjem gde su propisane i kolike kazne!?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju