Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama
Nosači za štapove
Gandalf:
Da, ali kad vec ne mogu da nadjem i lepo i funkcionalno izabracu funkcionalno. U ovom slucaju lepoti mogu samo da se divim a u funkcionalnosti mogu i da uzivam. Ponosno ih nesto i nisam pokazivao, ne znaci mi, a mozda sam mali ponos osecao kada sam ih poklanjao, pogotovo drugaru kome su sarani odneli dva stapa sa bas lepih nosaca, a za koje sam izvadio meru krisom dok je on zakuvavao kafu. Kad se zavrsi sezona napravicu i zoranu022 al ne znam kako krisom da izvadim meru :blink:. A sto se lepote camaca tice zorterov camac i nije lep ali kada vidis njega i suprugu kako krstare do "kocinog kanala" cudo jedno kako zablista.
zorter:
Meni je sada najlepsi, jer drugi nemam i bogme se moja supruga i ja navozasmo i nauzivasmo s njim od 101km do 109km Save. A i na regati Sr. Mitrovica - Sabac (140km-106km), je presao sa nas 10 u njemu bez problema. Znaci najlepse je ono sto nam daje srecu i uzivanje. Nadam se da ce dogodine biti drugi (cvrsto korito) ako se nadje kupac za ovaj. :good: :good:
Pa zar treba ovome jos nesto dodati?
Kapetan:
ima neku car praviti sam sebi nesto... ja sam dva puta radio struju i sam taj postupak rada odmara coveka i uzivas u njemu :) jes da izgleda ruzno ali mislim da cu treci put da se usredsredim na estetiku :)
Gandalf:
"Znaci najlepse je ono sto nam daje srecu i uzivanje." :good:Na to sam bas i mislio.
koleq3:
ja sam to ovako spravio,tj prijatelj tresnjino drvo iz 3 dela
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju