E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
Homemade E-outboard
zorter:
Ipak jesam baksuz! :sorry:
Ako nema kise onda mi ubiju kolegu iz kancelarije! :skull:
Salu na stranu! Dogadjaj je istinit. :sorry:
A u nedelju sam uglavnom isao kuci gde je ziveo da pripomognem ako nesto zatreba.
Ubistvo se desilo u subotu oko 22,00h.
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/ubijen-na-svadbi-51806.php
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/208969/Tukli-ga-na-svadbi-do-smrti
Danas je bila sahrana.
au koji bedak .... citao sam text ... starsno ...
ajde cim bude nesto ti javljaj !
IKA:
Zorter jedno pitanje (ako već nije kasno)
Zar nije mogao manji kaiš a španovanje kaiša da ide pomeranjem motora, kao recimo španovanje kaiša na auto alternatorima
zorter:
Iko, sa tim kaisem sam raspolagao jer je originalni za te remenice, a i remenice sam imao. A to je kais 7mm sirine i nema ih bas na raspolaganju. Imao sam remenice od stone busilice pa i taj kais. A posto je ovo bio prototip i bilo je bitno (bar meni) samo uraditi i videti kakvi su rezultati, pa ako je to nesto sto "pije vodu" normalno da ce sledeci put biti "usavrsavanja". Najverovatnije neki zupchasti kais od nekog auta a da je malih dimenzija. Odgovarao bi onaj od razvodnika paljenja sa YUGA, ili nesto slicno. Tada bi vredelo istrazivanje sta bi bilo najbolje upotrebiti.
Pozdrav :good: :drinks:
IKA:
Gledajući ponašanje motora u buretu to će da pije vodu,ali gubitak snage zbog ovakvog rešenja španera moraćeš predvideti.Dakle sa boljim rešenjem ćeš sigurno dobiti bolje rezultate.Burazer mi ima fiatov auto servis i od njega sam donosio španere za zupčasti kaiš , koji bi ti mogli odgovarati kao remenice , pa ako ti to odgovara javljaj, samo mi kaži kad budeš hteo da unaprediš sistem odnos remenica
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju