E, ovako treba... > Plovila
ZA SALETA NB I OSTALE GLISERASE
SALE NB:
Ma koga je još briga za potrošnju, pa ne troši više od 50 litara na sat?! Ili ipak troši?! :yahoo: :taunt:
Zoke, postavi ti koju sličicu sa tom spravom u akciji, i opiši malo tehniku! :good:
Vuk:
Ma kakvih 50 litara Sale šta pričaš. Od 10-20 lit max. Vidim da je na strane table koliko je izašao?
SALE NB:
Vuče, s obzirom da ga Zoke naziva ludom stvarčicom, nekako sumnjam da mu je pogon serijski! :taunt:
A ne bi ga ni Profa prozivao za 20 litara! :yahoo:
Čamac je po svoj prilici vezan za pontone udruženja "Moja Lađa" u Brčkom, tako da je pitanje skijanja rešivo jedino u Brčkom! :smile:
Vuk:
Jeste Sale pogon mu je serijski jer nema šanse ubaciti drugi motor u njega, čak ima gomila ljudi koji kupe 3.0 motor i crvc posle traže po forumima kako da ga pojačaju, a to nema šanse sa tim ''malim'' motorom. 4.3l je pravo rešenje mada se ne bi bunio da imam ovakav čamac. Jedan od mojih omiljenih, a ljudi kažu da je nedovoljno jak i da "teško" izvlači skijaša, mislim da nije tako. :this: ovaj tačno tri puta bolje izvlači skijaša, šta je sa tim svetom u USA. Vidiš da ima bar dva čoveka u čamcu toliko ih i ja vozim u svom ali moj od 50 ks je baš nedovoljan za neke moje potrebe, jbg :sorry:
Nikada nisam bio u Brčkom pa eto prilike ako čovek hoće da se družimo jedan dan ja sam za :)
fisherman:
--- Citat: SALE NB 27, 08, 2010, 08:54:30 pre podne ---Ma koga je još briga za potrošnju, pa ne troši više od 50 litara na sat?! Ili ipak troši?! :yahoo: :taunt:
Zoke, postavi ti koju sličicu sa tom spravom u akciji, i opiši malo tehniku! :good:
--- Kraj citata ---
Vuk je u pravu, ovaj mercuiser 135 trosi 10-20 , 15 l na recimo 3500 obrtaja,a sa skijasem i zajebavanjem dodje do 22-25l sto je malo veca potrosnja od nekog dvotaktnog 60-70 , ako ne i ista :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju