Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

BEOGRADAC

<< < (9/9)

mossi:
Ma čamac kao da je sad izašao iz kalupa.  :)
Sajt je OK.

BEOGRADAC:

--- Citat: mossi  01, 11, 2011, 21:08:07 posle podne ---Ma čamac kao da je sad izašao iz kalupa.  :)
Sajt je OK.

--- Kraj citata ---

uuuuffff...
a ja se lepo trudio da shvatim kako je to sajt ukalupljen, reko garant covek misli pozitivno, al opet ne razumem sta misli  :lol: a proveo sam sate i sate pokusavajuc da nadjem neki novi template za sajt i to za sada bezuspesno pa mi valjda rezonovanje okrenuto na tu stranu...

sto se tice camca ma na tim fotkama stvarno deluje ko nov, dobio sam komentare da je to najcistija plovidba  :good:

Pa sad ovako, prvi dan plovidbe sve vreme kisha i vetar, dobro nas oprali... posle je bilo lepo vreme ali nekako nije bilo prilike da isprljamo... i poslednji dan nas bas sastavilo malo pre Rama, vetar nas je tako brisao da nije bilo za verovati... kisa koja bi i ostala na camcu se pretvarala u maglicu ko da je onaj vodeni kompresor pere... zvizdalo kroz komarnike... a mali od palube opet zakacio recnu morsku bolest... al srecom prethodni dan bio dokon pa napeko palacinki, pa zavijaj i zalivaj pivom... a bilo dobro, ne bunim se :)  :tenk:

LSI:
E, svašta!
Uz onakvu kapetanicu - on leg'o pa mazi ladju!? :scare:

Kuda ide ovaj svet?

Forumaši, mislim da bi gospodina Beogradca valjalo proglasiti NAJ-nautičarem na forumu - taj više voli ladju od svega na svetu.

Inače, i meni se čitava priča veoma svidela i nadam se da će ih biti još.

dugamm:
Da se malo pohvalim . U maju sam kupio jedan zapusteni gradac - come back to Gradac.
Sada je u fazi sredjivanja a sledece godine ce da zablista (posle farbanja).
Zove se BULKA po mom Bulbulderu na kome zivim i vozi se TOMOSOM 4.5.
Bila je i jedna mala plovidba po Savi od 6 dana - cista improvizacija ali nista nije falilo , do Pere Babuske - Progar.

Vidimo se na vodi ukoliko uspemo da isplovimo iz Cukarickog rukavca.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju