E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

ELEKTROMOTORI - da ili ne

<< < (23/23)

srsa:
Akutna aseksoza u poodmaklom stadijumu.   dodo

LSI:
Да не помисли неко да желим да браним банованог, али даље коментаре о њему сматрам непримереним.
Човек је одстрањен и нема начина да било шта каже у своју одбрану.

На страну с тим да ли ја мислим (а не мислим) да би он могао и имао чиме да се брани. Зато предлажем да се коментатори врате самој теми или да се пребаце на ону другу (мислим на пријављивање Маверику или ће се то претворити у договарање с Мавериком?).


Искористимо овај случај да се сви још једном подсетимо на основна правила овог и сличних форума, а једно од основних је да је на форуму потребно бити уљудан, пристојан, да друге учеснике форума не треба вређати ни по ком основу, да у свему треба имати меру...

Људи се на форум пријављују својом вољом и сами одлучују да ли ће нечијим текстовима посветити пажњу или неће. Уколико неког нешто не интересује, то не значи да иста тема неком другом није крајње интересантна. Покушајмо своја лична виђења да задржимо за себе а на форуму поделимо оно што може заинтересовати неког другог.

А ако већ одлучимо да нешто напишемо, онда учинимо то на леп и културан начин. Већ сама чињеница да умемо да куцамо, требало би да значи и да имамо основу културе. Поштујмо друге да би и они поштовали нас.

zankiki:
 ok

Ljuba:
Američki mediji prenose da General Motors razvija Extreme Fast Charger koji će omogućiti punenje baterije za domet od 300 km za deset minuta.

https://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2018&mm=12&nav_id=1482134

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju