E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Moja koliba ... kako je pocelo

<< < (8/9) > >>

bora63:
      LSI , na prvim slikama se vidi da je teren jedna strma kosina , zato sam morao da ceo plac zasecem i dodjem do
 stabilne podloge za izradu trakastog temelja . To vazi i za podrumski deo . Sto se tice same obale , da bih je delimicno stabilizovao
 i napravio pristup molu nabijao sam bagremove stubove .
      Kazem privremeno jer pored same obale treba da se izgradi put koji ce ujedno biti i obalautvrda . J P DJerdap ie bio u
 obavezi da uradi jos 1982 g kada je i napravljena II brana .
 Prosle godine uradili su 2.5 km idosli na 500m nizvodno od mene . Nadam se da ce ove godine proci i pored mene .
 AU ala se ja raspricah . . .   hi  114

LSI:

--- Citat: bora63  07, 03, 2012, 07:40:12 pre podne ---      LSI , na prvim slikama se vidi da je teren jedna strma kosina , zato sam morao da ceo plac zasecem i dodjem do
 stabilne podloge za izradu trakastog temelja . To vazi i za podrumski deo . Sto se tice same obale , da bih je delimicno stabilizovao
 i napravio pristup molu nabijao sam bagremove stubove .
      Kazem privremeno jer pored same obale treba da se izgradi put koji ce ujedno biti i obalautvrda . J P DJerdap ie bio u
 obavezi da uradi jos 1982 g kada je i napravljena II brana .
 Prosle godine uradili su 2.5 km idosli na 500m nizvodno od mene . Nadam se da ce ove godine proci i pored mene .
 AU ala se ja raspricah . . .   hi  114

--- Kraj citata ---

Zarazan sam ja kad je dužina pisanja u pitanju...

Hvala, Boro, na odgovoru.

Gledajući one slike sa početka, nisam video tragove utvrdjivanja, a sad, kad sam video kako to lepo izgleda, prošlo mi je kroz glavu i pitanje bezbednosti.
Dobro je da ste pobili te bagremove stubove. Biće još bolje kad država konačno uradi ono što je planirala i kada ta obalo utvrda bude ispod vašeg objekta.

Srećno.

bora63:
Jos malo slika ,  k5

BEGEJ:
Entuzijazam, svaka cast  114  hi

Slovenac:
lepo svaka cast.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju