E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
Kineski Agregat -HONDA- od 8-10Kwh Pogodan za Elektro pogon
budens72:
mada..mislim da je ova cena greška...ali u svakom slučaju zanimljiv agregat... a i dimenzije su super
https://www.kupujemprodajem.com/Elektronika-i-komponente/Agregati/Kvalitetni-Agregat-2000-W-INVERTER-Mar-Pol-Original-64686017-oglas.htm?filter_id=303909327
bubamara:
Pozdrav, imam Kipor agregat 1kw već nekoliko godina, tih je i pouzdan, pali super ima opciju kad treba više snage za jače potrošače koji više povuku odjednom. Usisivač od 700w super tera i slične uređaje, plaćen mislim 300e nas nekolliko sa foruma je uzelo pa je bio popust 30e.Ako je taj što je postavio kolega stvarno radio 5h onda je to super ponuda, a može se i malo cenkati uvek, plus duplo je jači 114
Misha D:
kod agregata koji se koriste na plovilima treba obratiti pažnju na dva-tri podatka koja često prodavac izostavi:
-težina?
-buka?
-elektro smetnje na tv-radio aparatima?
Nije baš jednostavno ga nositi od krme do pramca ili na obalu (gde nam najmanje smeta kada radi) ako ima preko 35kg, a ovi od 2kw znaju često da prebace tu tezinu.
-Honda i Kipor prave buku oko 60db, mnogi drugi preko 90db
-agregat za dopunjavanje akumulatora se najčešće koristi predveče-uveče 2-3 ćasa kada često radi i tv, pa ako pravi smetnje onda bih ga zaboravio.
Ne mora se uvek ići na 2kw, i kvalitetni od 1kw će pokretati većinu alata i dopunjavati akumulatore preko 200ah
Ljuba:
Neki su se žalili da rasteruju ribu stri
zankiki:
Kakva je priča sa postavljanjem generatora na postojeći brodski motor?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju