E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

Elise za elektromotore

<< < (12/13) > >>

zorter:
Darko, "Azimut" jeste gliser, ali isti se problem pojavio i na maloj penti koju sam ja preradjivao. Znaci nije samo problem kod Dula na gliserskom moritu i gliserskim elisama.

Darkobp:

--- Citat: zorter  04, 10, 2010, 23:02:56 posle podne ---Darko, "Azimut" jeste gliser, ali isti se problem pojavio i na maloj penti koju sam ja preradjivao. Znaci nije samo problem kod Dula na gliserskom moritu i gliserskim elisama.

--- Kraj citata ---

Netreba mesati babe i zabe!!!
 Tvoji el motori nemogu da postignu poloviinu obrtaja koje je imao sus motor pa je to razlog tvoje relativno male brzine u odnosu na originalni,u tvom slucaju ti bih i trebao da povecavas korak elise ako to budu mogli ti mali motorici da izdrze tj ako budu imali snage da elisu vrte priblizno istim obrtajima sto verovatno nece biti,a Dule je zadovoljan brzinom al zeli samo da rasteriti malo motore tj da im poveca malo br obrtaja a da brzina manje vise ostane ista sto je kontra od tvog slucaja jel da??

zorter:

--- Citat: Darkobp  04, 10, 2010, 23:14:05 posle podne ---
--- Citat: zorter  04, 10, 2010, 23:02:56 posle podne ---Darko, "Azimut" jeste gliser, ali isti se problem pojavio i na maloj penti koju sam ja preradjivao. Znaci nije samo problem kod Dula na gliserskom moritu i gliserskim elisama.

--- Kraj citata ---

...... sto je kontra od tvog slucaja jel da??

--- Kraj citata ---

Da, bas tako.

U oba slucaja elise nisu odgovarajuce. I ne govorimo o tome da su isti problemi (osim sto elise ne odgovarju u oba slucaja), vec da elektro pogon i SUS pogon ne koriste iste elise.
Tako sam bar ja sagledao ovu temu!
Dulu bi trebala elisa sa manjim korakom a kod mene sa veci korakom. Ali u oba slucaja definitivno druge elise za konacan uspeh.

SALE NB:
Obratno, Zorteru, obratno! :taunt:

zorter:
Joj, greska "u koracima".

Da, obratno.
HVALA Sale!!! :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju