Nautika opšta... > Galerija - Gallery
Baricka ada i Zabran 14 avgust
Misha D:
--- Citat: Dule 15, 08, 2010, 20:49:52 posle podne ---Kako ko :)
Ja na varalice ne prolazim loše. Istina, ima puno sitne štuke ali ima i krupnije. Pa i krupne. Ova visoka voda baš pogoduje ribi pa će sledeće godine kilašica biti koliko hoćeš :)
Gde si ti, Mišo pecao na tvistere kad ti je pobegla ona mrcina ?
--- Kraj citata ---
Zbog trazenja stuke pored granja i obale ja pecam na kedere muvanjem. Za 3-4 dana kod Boljevaca (i leva i desna obala Save) upecao sam 30tak komada 0,5-1.5kg, a onih ispod mere ima u velikim kolicinama pa mora se imati dosta kedera jer ih upropascuju. Tu mi se i otkacila ona velika, pa ce me to naterati da se iduceg vikenda vratim na mesto okrasaja na popravni. U parvu si, ako ih ne potamane mrezama iduce godine ce biti na celoj duzini Save lepih preko kg jer ih ima i blize Beogradu svuda pored obale.
fisherman:
--- Citat: Dule 15, 08, 2010, 09:02:54 pre podne ---Bolje reći da je Sava baš za uživanje.
Voda 27 stepeni, bistra i mirna. A i čista ako se podje malo iznad mostova mada se svi kupaju već od 8. km. Čim se prodju blokovi svuda su usidreni čamci i ljudi uživaju u ovom daru prirode.
A pecanje... može da se peca a i da se upeca ponešto.
--- Kraj citata ---
Dule ja sam video Vas brodic.... sad za vikend na 20 km save.....
Tacnije subota ujutru.... :)
espresso:
mi smo upecali samo malu sirenu :)
Kapetan:
ta sirena je ispod merke i treba je vratiti u vodu :)
Pera GARMIN:
--- Citat ---zatavica ostalo jos tri komada ... i sve tri obecane pre dva tri meseca i ja nikako da ih dostavim ...
--- Kraj citata ---
Ima kod mene još pola kese zastavica, još od sajma :slow_en:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju